Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem ha ő csinálja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem ha ő csinálja?

Figyelt kérdés

Ha pettingre kerül a sor én imádom neki csinálni mert nagyon szeretem a barátomat. De ha ő kezdené el valamiért sose szeretném, nem tudom mitől lehet ez :(

nem szégyellem magam elötte, mert látott már midnenhogy csak valamiért nemmegy a dolog :S Ő meg azt hiszi, hogy rosszul csinálja közbe pedig nem...:) Olvastam a minap, hogy sok csaj nemszereti ha látja a pasi ahogy orgazmusa van... lehet hogy ez van velem is? ha igen hogy küzdehetném le?

Köszi a válaszokat L/21

2009. aug. 8. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Vannak ezzel így páran hogy nemszertik ha a párjuk (gondolom) orálisan kényezteti őket.Nekem is kényelmetlen volt az elején kicsit mikor a párom nyalt, de nagyon élveztem.És élvezem minden nap azóta is.Lehet azért volt az elején kényelmetlen nekem mert olyan természetellenes vagy nemtudom, meg féltem hogy mivan ha nem jó az íze meg az illata.De már tudom hogy a barátom szereti és énis nagyon megszoktam és nagyon élvezem. 22/L
2009. aug. 8. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te kokrétan nem élvezed, az már más tészta. Az lenne a normális, hogy az jólessen. Sajnos erre a problémára tanácsot adni nem tudok, de ha félreértettem és élvezed, csak nincs orgazmusod akkor viszont nincs baj. Idővel lesz. A csikló funkciója az örömszerzés a nőnek, ha azt ingerlik, előbb-utóbb jó lesz, a tested kívánni fogja. Csak le kell küzdeni a gátlásokat, melyeket sokan teljesen feleslegesen éreznek.
2009. aug. 8. 22:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Nemaz,hogy nem élvezem, mert élvezem csak nemszeretném hogy lássa hogy orgazmusom van:S de nemtudom miért.. remélem elöbb utobb leküzdöm ezt :)
2009. aug. 8. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez a helyzet! Valószínű, hogy nem nyugtat meg, de mások is küzdenek ilyen problémával :) Mondjuk próbálj elképzelni egy izgalmas szituációt, ami alap helyzetben is felizgatna, szerepjáték is jöhet, fantázia kérdése az egész. Néha beválik xp
2009. aug. 8. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
óó félreértés :) pedig a fiúknak az a legnagyobb öröm, ha orgazmust okozhatnak, már csak a barátod miatt is mutasd ki :)
2009. aug. 8. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A pasidnak legalább annyira(ha nem jobban) izgató látni, ahogy élvezel, mint Neked látni őt..Imádják, mert ezzel csak azt erősíted benne, hogy igen, ő tudja mi kell Neked. Úgyhogy ne fogd vissza magad, ha csak ez a gond, hogy szégyenled, hogy jól esik
2009. aug. 8. 22:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát ezt tudom, de valamiért utánna (és itt most pl a szexra gondolok) kellemetlenül érzem magam a barátom elött, olyan zavarban vagyok:S
2009. aug. 8. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem jó, ha elfojtod az érzéseidet. A párodnak sem, mert azt gondolja, hogy nem tud örömet okozni Neked. Próbálj ellazulni, ha másképpen nem megy, akkor igyál egy pohár finom bort. A másik amit tanácsolnék. Mond el neki az aggályaidat és kérd hogy segítsen Neked a gátlások leküzdésében. Biztos menni fog.
2009. aug. 8. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:
nem kuki kell neked hanem kagyló! de egyébként én nem szórakoznék veled, biztos ehagynálak. soha semmi? kellenél a francnak
2009. aug. 9. 10:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!