Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! : Nagyon haragszotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! : Nagyon haragszotok a barátotokra, ha hamarabb elélvez mint kellene?

Figyelt kérdés

23 éves pasi vagyok.

Én csak most kezdtem szexuális életet kezdeni. Egyszerűen eddig nem jött össze, tini ként meg annyira nem foglalkoztatott, inkább a tanulás. Szóval nekem első volt most a barátnőmmel, neki meg a 3-ik pasi vagyok. Sajnos mivel kezdő vagyok, ezért nagyon érzékeny, és nagyon az elején elmegyek, van, hogy még az előjáték során, vagy a szex elején.

Persze utánna, amikor megint felizgat a barátnőm, akkor mindent megadok neki, hogy neki is jó legyen, de félek, hogy nagyon rossz neki, hogy hamar elmegyek.

Szóval csajok, ezért nagyon haragszatok? rossz nagyon nektek ez?

2009. aug. 8. 21:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

szerintem, verd ki otthon, mielőtt elmész hozzá szexelni...

akkor tovább fogod bírni...

2009. aug. 8. 21:54
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megérti a lány, persze, ha nem csak szexet akar tőled. Viszont ajánlom, hogy igyekezz ezt kezelni! Ne aggódj, idővel tovább fogod bírni!
2009. aug. 8. 21:56
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmentél, még ott a kezed és a nyelved, nem? ha ezeket beveted, hidd el, nem lesz dühös.
2009. aug. 8. 22:00
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha dühös lesz, nem is érdemes foglalkozni vele. Csúnya dolog ilyen miatt haragudni. Persze nem lesz boldog biztos, de a szándék a lényeg, az pedig úgy látom megvan! :)
2009. aug. 8. 22:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy haragszok! Örülök ha elmegy! Mert miattam ment el:) És 15 perc mulva már mehet a menet!
2009. aug. 8. 22:17
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
nem is az a baj,hogy haragszok,csak csalódott vagyok :(..
2009. aug. 8. 22:17
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Hmm Vicces az én kapcsolatomban is ugyan ez a felállás.Bár ő az előjáték során nem megy el.De a kérdésre kilyukadva: ne verd ki előtte !Ha a barátnődnek van annyi szexuális inteligenciája akkor ő is tudja hogy ezt meglehet oldani sok koncentrációval és gyakorlással.De neki is köze kell működnie .Nem kell ehhez semmijen trükközés.Én emiatt (ha esetleg túl hamar sikerül a páromnak a dolog ) nem haragszom,ink bíztatom és gyakorlunk és jó úton haladunk.Persze így nem olyan jó hogy csak rövid ideig vagyunk ilyen közel egymáshoz de nem nagy tragédia.Ha a barátnőd szeret megérti.Próbáljátok meg úgy hogy a lány van fölül ,így nem a te ütemedben történik a dolog.Gyakorolnotok kell el lehet ezt nyújtani.Hajrá.

19/L

2009. aug. 8. 22:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam haragudni. Ha hamarabb megy el mint én akkor sem leszek ideges, hanem inkább vmi furcsa érzés fog el, hogy: ez az! Neki legalább jó volt. Lehet furcsa, de így van. Nekem az a fontos, hogy annak a személynek jó legyen akivel vagyok. Nekem már az is örömet okoz ha vele lehetek.:)
2009. aug. 9. 01:27
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Gyakoroltok és belejössz,ez egész biztos,szerintem ne aggódj!

Én a magam részéről szeretem a "gyors baleseteket" is.Annak is megvan a maga öröme és bevallom őszintén az én agyamat,mindenemet pillanaok alatt el tudja önteni a lilaköd (persze pozitív értelemben),ha hallom,hogy mondja és érzem rajta,hogy "Jaj ne,még ne HHHHHHHHHMMMMM,ne haragudj".Imádom!Jó érzés!

2009. aug. 9. 10:50
 10/18 anonim válasza:
100%
Én sosem haragszom ezért a barátomra. Fölösleges feszültégkeltés lenne és még zavarbanis lenne miatta aztán meg azért nem menne neki. Nálunk ez állandóan előfordul. Én iylen esetekben jól magamhoz ölelem, adok neki egy puszit és utána kis idő múlva jöhet a következő. Akkor már nekem is jó.
2009. aug. 9. 22:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!