Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! : Nagyon haragszotok a barátotokra, ha hamarabb elélvez mint kellene?
23 éves pasi vagyok.
Én csak most kezdtem szexuális életet kezdeni. Egyszerűen eddig nem jött össze, tini ként meg annyira nem foglalkoztatott, inkább a tanulás. Szóval nekem első volt most a barátnőmmel, neki meg a 3-ik pasi vagyok. Sajnos mivel kezdő vagyok, ezért nagyon érzékeny, és nagyon az elején elmegyek, van, hogy még az előjáték során, vagy a szex elején.
Persze utánna, amikor megint felizgat a barátnőm, akkor mindent megadok neki, hogy neki is jó legyen, de félek, hogy nagyon rossz neki, hogy hamar elmegyek.
Szóval csajok, ezért nagyon haragszatok? rossz nagyon nektek ez?

szerintem, verd ki otthon, mielőtt elmész hozzá szexelni...
akkor tovább fogod bírni...

Hmm Vicces az én kapcsolatomban is ugyan ez a felállás.Bár ő az előjáték során nem megy el.De a kérdésre kilyukadva: ne verd ki előtte !Ha a barátnődnek van annyi szexuális inteligenciája akkor ő is tudja hogy ezt meglehet oldani sok koncentrációval és gyakorlással.De neki is köze kell működnie .Nem kell ehhez semmijen trükközés.Én emiatt (ha esetleg túl hamar sikerül a páromnak a dolog ) nem haragszom,ink bíztatom és gyakorlunk és jó úton haladunk.Persze így nem olyan jó hogy csak rövid ideig vagyunk ilyen közel egymáshoz de nem nagy tragédia.Ha a barátnőd szeret megérti.Próbáljátok meg úgy hogy a lány van fölül ,így nem a te ütemedben történik a dolog.Gyakorolnotok kell el lehet ezt nyújtani.Hajrá.
19/L

Gyakoroltok és belejössz,ez egész biztos,szerintem ne aggódj!
Én a magam részéről szeretem a "gyors baleseteket" is.Annak is megvan a maga öröme és bevallom őszintén az én agyamat,mindenemet pillanaok alatt el tudja önteni a lilaköd (persze pozitív értelemben),ha hallom,hogy mondja és érzem rajta,hogy "Jaj ne,még ne HHHHHHHHHMMMMM,ne haragudj".Imádom!Jó érzés!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!