Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátommal csak azért mert nem jó vele a
szex? Mit tehetünk, hogy jobb legyen a szex?
Figyelt kérdés
Még nem olyan rég élünk együtt(2 hónapja), vagyis ezóta van rendszeres szexuális életünk. Már sokban javultak az együttlétek, pl már nem megy el 10 másodpercnél....vagy már tudjuk, hogy melyik pózban jobb, melyikben kevésbé.... De egyszerűen nincs hüvelyi orgazmusom. Hozzáteszem, hogy még soha sem volt. Magamnak sem próbáltam, ettől picit óckodom, szóval ezt léci nem tanácsoljátok. Nagyon szeretjük egymást, és már tudjuk, hogy együtt maradunk. Már az eljegyzés is szóba került! Léci, segítsetek! Nem akarom emiatt elvesziteni, pedig sokan azt tanácsolták, hogy hagyjam el, ha nem jó a szex. De én bizom benne, hogy ez még javulhat.... Köszi a válaszokat!!
2009. aug. 8. 21:29
1/9 anonim válasza:
szerintem adj idöt még magatoknak.rá kell jönnötök hoyg mia másiknak a jó,és ez idönbe telik.ha szeretitek egymást akkor ez a minmum,hogy adsz még idöt ennek a dolognak.mert ha aszeretet lenne kérdéses köztetek,akkr azt mondom válts,de igy....adj idöt magatoknak.
2009. aug. 8. 21:33
2/9 anonim válasza:
Hát ha már ezen gondolkodsz az alapból rossz dolog.Sok lánynak nincs is hüvelyi orgazmusa.És az hogy 2 hónapja éltek rendszeres nemi életet az semmitsem jelent.Vannak olyan párok akik 2 év után ismerik meg annyira egymást hogy tökéletes legyen a szexuális életük.És hogy várhatod el hogy tudja mi a jó neked ha tesem tudod.Szerintem előbb tapasztald ki hogy neked hogy a legjobb és tanitsd meg a partnerednek.Nekem is 3 hónap után volt az első hüvelyi orgazmusom és azóta mindíg van mert már tudjuk mi kell hozzá.De én 1 percig sem gondoltam arra hogy szakítsunk.Beértem volna csiklóorgazmussal is ha az juttat a csúcsra akit szeretek. 27/L
2009. aug. 8. 21:36
3/9 anonim válasza:
Hát ezmiatt szakítanál vele akk. biztos vagy benne h. tiszta szívedből szereted? A szex nem minden az orgazmus sem. Az én barátnőm sem még nem ment el szex közben de ettől még eppugy szeresđük egymást.Sokat probalkozunk h. jo legyen.Ne add fel.AM. megtudhatom a korodat?
2009. aug. 8. 21:43
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Persze, hogy szeretem, de sajnos engem nagyon lehet befolyásolni, és a barátnőim mind azt mondják, hogy hagyjam el...de persze nem fogom! Reménykedem benne, hogy jó lesz, meg persze igy is jó, csak tudom, hogy lehetne jobb is, és ez zavar. 20 éves vagyok, és két éve élek nemi életet. Még egyszer köszi a válaszokat!!
2009. aug. 8. 21:51
5/9 anonim válasza:
nem a baratoddal van a baj, mar ne is haragudj. mielott elolvastam volna a leirast, en is azt mondtam volna hogy szakits, de ha te magad sem tudod hogy mi a jo, akkor o honnan a rakbol tudja?
2009. aug. 8. 21:52
6/9 anonim válasza:
Itt inkább veled van a baj. Szereted vagy nem? Ha igen, akkor ne a barátnők véleményére adj. Másrészt jó ha tudod, hogy az sem biztos, hogy mással lesz orgazmusod, nem olyan egyszerű dolog az. Szex közben ingereljétek a csiklódat és lesz orgazmusod. Nekem és még rajtam kívül sok nőnek így van orgazmusa. Szeretnék én is hüvelyi orgazmust és próbálkozunk is, de attól még van orgazmusom így, és így is nagyon jó. Eszembe sem jut ezért elhagyni a páromat. Viszont ha neked más pasik kellenek, az már más kérdés.
2009. aug. 8. 22:05
7/9 anonim válasza:
mi a párommal több mint 5 éve vagyunk együtt és élünk szexuális életet,de még mindig nem tudunk mindent a másikról a szex terén.sajnos még nekem sem volt hüvelyi orgazmusom,és ez a páromat jobban zavarja mint engem,de emiatt biztos nem szakítanék vele mert nem jo a szex,és ő sem velem.
nyugodj meg ki fog alakulni minden szépen,csak adj időt magatoknak,főleg ha szeretitek is egymást.ne hallgass olyanokra akik azt mondják hogy hagyd el a szex miatt.
NE ADD FEL!!!majd megismeritek egymás testét,kívánságait és mindennél élvezetesebb lesz a kapcsolatotok.
az orgazmust meg ne akard görcsösen,mert nem fogod élvezni az együttlétet a barátoddal.ezt tapasztalatból irom,mert velem ez volt,és rájöttem hogy ne akarjam mindenáron,ne az legyen a cél,hanem az hogy a karomba tarthassam az életem párját,és azóta még a csiklói orgazmus is eszményibb,mint eddig volt.
sok sikert kivánok.
ÉS NE ADD FEL!!!
22/N
2009. aug. 8. 22:11
8/9 anonim válasza:
Annak hogy nincs orgazmusod nincs semmi köze hozzá (valószínüleg, hogy milyen a barátod...lehet, hogy mással se tudnál elmenni...
Én egy szexuálpszichológust ajánlanék, mert ő ki tudja deríteni, hogy mi a gond!
Az is lehet, hogy vmi tudatalatti dolog miatt nem megy neked!
Szerintem mindenképp menjetek el Együtt! Mert így, nem fog sokáig tartani a kapcsolatotok, hiába mondod, hogy szeretitek egymást, egy kapcsolatban nagyon fontos a jó szex! Hiszen ez életünk egyik örömforrása is! Nem csak a szaporodás miatt tesszük!
Szóval én nagyon erősen ajánlom egy szakember segítségét! Nincs ebben semmi szégyellni való, hidd el:)
2009. aug. 8. 22:16
9/9 anonim válasza:
Próbálkozni ,variálni.Nézzetek együtt szex filmet .Mindketten begerjedtek ,biztos jobban megy.Rengeteg variáció van.Nem feladni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!