Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármit csinálok mindig így fog fájni?
szóvala nagy történet az hogy 4 hónapja ismerjük egymást a pasimmal és tegnap került volna alkalom az első "összebújásra" , eddig csak pettingeltünk meg orálisan meg ilyenek.én vagyok úgymond a nő a kapcsolatunkban és ugye amikor behatolt , elvoltam én lazulva rendesen meg minden mégis szörnyen fájt. végülnem lett adologból semmi mert a fájdalomtól rendesen lelohadtam és a kedv is elszállt. sosem fogok tudni szeretkezni?mindig a fájdalom meg fogja akadályozni?félek a barátom elhagy ha nem jön össze előbb utóbb a dolog mit tegyek?
17/f

fiú vagyok és a barátommal nem jött össze=(
és ez nem korhoz kötött inkább most vállalom az érzéseimet mint majd 30 év múlva amikor lenne 2 gyerekem és egyszer csak amikor már nem bírnám benyögjem hogy ja bocsi feleségem bocsi gyerekek apuci meleg! ez van ! dolgozzátok fel! nem? na de most komoly válaszokat szereték mert félek rámegy a kapcsolatom....és azt nem akarom=(

hát, remélem, nem is fog... a gimimben is volt egy ilyen tag, annyira utáltam, hogy elmondani nem lehet...
és igen, így fog fájni, isten ezzel veri a szodomitákat.
Mi a fenéért kell ilyen nagy dolgot csinálnotok belőle????
Kedves kérdező!A lányok is sok kérdést tesznek fel anális szexel kapcsolatban.Én még nem próbáltam,de csak azt hallani,hogy lazulj el(ezek szerint mégse vagy annyira rendesen),használjatok sok síkosítót...nem tudom mit mondhatnék még,keress utána a neten az anális szexnek.Valamint mondd meg a párodnak,hogy legyen türelmes és megértő veled.Úgy sejtem neked ez az első.Sok sikert,és ha szeret a barátod nem hagy el hanem segít neked.
20/L

Elegem van már a homofobokból!!!!! Elegem van azokból a férfiakból akik elitélik meg leb.zizzák a meleg férfiakat közbe meg a leszbi lányokra kiverik a farkuk meg élvezkednek és hű de jó lenne 2 csajjal.Fogjátok már fel, hogy a leszbik és a melegek ugyanabba a "kategoriába" tartoznak.Neked meg annyit kedves kérdező, hogy sok petting és türelmesség nah meg sikosító reméljük majd belejössz.
17/L és 100%HETERO

hát meglepödtem. de csak irok már valami értelmeset ha eddig senki...
na ha te jáccod a lányt akkor igen ez fájni fog. de biztos megszokod egyszer. v ha nem akkor szerepcsere... eyszer egyszer ö is kibirja... ja használjatok jó sok sikositót... :D hátha azzal jobb lesz:D
sok sikert:D
és nem kell fikázni, ien is van. de télleg jobb h most jön rá mint majd a 2 gyerköc mellett...
16/lány voltam:D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!