Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki tudom elégíteni magam ugy ha megujjazom magam?
Figyelt kérdés
Hüvelyi úton?2009. aug. 8. 18:08
1/9 anonim 

válasza:

ez emberfüggő...lehet, hogy igen, lehet, hogy nem.
2/9 anonim 

válasza:

én nem tudom. nekem nem sikerült még. a csiklóval mindig, de csak ujjazással nem:S viszont nekem ha párom csinálja azt élvezem, nem megyek el konkrétan, de fúúú nagyon jóó:de am próba szerencse... gyakorolj:D
3/9 anonim 

válasza:

Háát.lehet,hogy neked sikerülni fog,párom kitud,de én magamat nem.Tényleg ember függő.
4/9 anonim 

válasza:

nekem se megy és nincs barátom egyenlőre
16l
5/9 anonim 

válasza:

a hüvelyi orgazmus nekem sem megy:(de ha a párom csinálja akkor igen:)
6/9 anonim 

válasza:

én se tudok csak ujjazással elmenni.
7/9 anonim 

válasza:

21:9 hüvelyi orgazmus? hogy csináljátok? lécciii ird lee!! mit csinál párod, hogy....
8/9 anonim 

válasza:

a lényeg,hogy add át magad teljesen.először a csiklodat izgassa,majd mikor elég nedves vagy,kezdje a nedvességet szétkenni az egész csiklodon,hüvelyednél.ilyenkor még ne dugja be az ujját.ha kell kövesd a kezeddel,te érzed,hogy jo.és mikor már nagyon felizgultál,bedughatja az ujját,és teljesen ameddi bir hatoljon be.a többi már rajtatok mulik.elég jo választ adtam?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!