Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 25 éves csaj vagyok. Az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves csaj vagyok. Az a gond, hogy engem nem vonz az orális szex, a pettinget se szeretem. Nem szeretem ha ujjaznak, nem vagyok hajlandó senkinek a farkát se nyalogatni. Van ezzel valaki így?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
én fiu vagyok, de a legtöbb csak az nem szereti nyalogatni a péniszt!!
2009. aug. 8. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Fiú vagyok. Nem szeretem ha ujjaznak, és én sem vagyok hajlandó senkinek a farkát nyalogatni.
2009. aug. 8. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos van más is így ezzel, de azért ez nem egészsges hozzáállás. Talán a szexuális neveltetésedben lehettek problémák, azért utasítod el ezeket az egyébként természetes örömszerző dolgokat.
2009. aug. 8. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:

17:42 heheXD teccett:D

na de a kérdezönek: jó én 16 vok(lehet fikázni) én se szerettem volna senki farkát nyalogatni... de mivel párom szereti /annak ellenére h nem mindig tom jól összehozni/ én megteszem neki, söt ha látom h élvezi még én is élvezem...orális szex mármit részemröl... én sokszor csak igy tudok elmenni, máshogy nem. szóval nekem ez is beletartozik:D az ujjazás meg elöjátéknak tök jó... nemtom én szeretem... persze tudni kell a fiunak h mit szeret a párja...

ha jóformán minden jót utálsz v undorodsz töle, akkor mit csináltok? v mit mondasz neki? bár mondjuk sok pasinak lehet h tetszik a durr bele vad szex:D

2009. aug. 8. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a pettinggel és az ujjazással semmi probléma. Az orális már más kérdés, nekem sincs hozzá mindig kedvem, de azért tényleg sok van abban, hogy az ember szeret örömet szerezni a párjának, másrészt néha én is külön izgatónak érzem magát a helyzetet.
2009. aug. 8. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
Úrisen... hogy lehet ezeket nem szeretni? Te beteg vagy, ez nem normális sztem... Akkor mit csináltok a fiúval? Csak gyönyörködtök egymásban, nézegetitek egymást? Pff. Ez nekem magas.
2009. aug. 9. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Az biztos hogy ha így is találsz magadnak valakit, ez qrvára becsüld meg, mert nálam még a küszöböt se kaparhatnád(még ha Adriana Lima jellegű szépség is vagy).

C'est la vie és mosolyogj, a második legjobb dolog amit a száddal művelhetsz.

2009. nov. 8. 16:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!