Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves csaj vagyok. Az a gond, hogy engem nem vonz az orális szex, a pettinget se szeretem. Nem szeretem ha ujjaznak, nem vagyok hajlandó senkinek a farkát se nyalogatni. Van ezzel valaki így?

17:42 heheXD teccett:D
na de a kérdezönek: jó én 16 vok(lehet fikázni) én se szerettem volna senki farkát nyalogatni... de mivel párom szereti /annak ellenére h nem mindig tom jól összehozni/ én megteszem neki, söt ha látom h élvezi még én is élvezem...orális szex mármit részemröl... én sokszor csak igy tudok elmenni, máshogy nem. szóval nekem ez is beletartozik:D az ujjazás meg elöjátéknak tök jó... nemtom én szeretem... persze tudni kell a fiunak h mit szeret a párja...
ha jóformán minden jót utálsz v undorodsz töle, akkor mit csináltok? v mit mondasz neki? bár mondjuk sok pasinak lehet h tetszik a durr bele vad szex:D

Az biztos hogy ha így is találsz magadnak valakit, ez qrvára becsüld meg, mert nálam még a küszöböt se kaparhatnád(még ha Adriana Lima jellegű szépség is vagy).
C'est la vie és mosolyogj, a második legjobb dolog amit a száddal művelhetsz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!