Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném jobbá a masztit? Segítséget szeretnék.
A kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__35..
Újra betettem kérdésbe,mert nem igazán kapok válaszokat.
Még hozzá teszem:a hüvelyembe még nem nyúltam,csak simogattam magam,nem igazán "merek" odanyúlni.

én pasi vagyok, csak azt tudom,hogy én hogyan szoktam..
amikor közeledik neki az orgazmus, lelassítok eléggé,és elnyújtom neki az orgazmust... húzza az agyát nagyon,de sokkal jobban esik nekik :)
18F

SZia! én fiu vagyok,de ez ne ijesszen meg!
Ha nem csal az érzésem akk. attol félsz h. benyulsz magadnak és átszakítod a szűzhártyádat,igaz?az nem szakad át olyan könnyen ha vigyázol,ha lassan nyulsz be még érzed is.
Probáltad már a csiklodat ingerelni.Probálj a csikloddal kezdeni vmit.és estleg ülj és ugy csináld és minél jobban tedd szét a lábaid. A barátnőmnek ez segít.Remélem segítettem és a válaszomat nem tartod bizarrnak.
üdv. (jb)

a hüvelyed elülső része(ahol érzed hogy benedvesedsz) nagyon érzékeny, próbáld azt simogatni amikor kezded élvezni :)
én is régen hason csináltam, aztán ráéreztem, hogy háton tovább tart és sokkal élvezetesebb :) ja, és ha közbe megállsz, simizd a tested, illetve a melleidet, úgy is nagyon jó lesz :) remélem segítettem :)
18 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!