Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik kisszeméremajkam jóval nagyobb, mint a másik. A barátommal 6 hónapja járunk, és borzasztóan zavar, amikor az ujja bennem van. Hogyan győzzem le? (Lejebb)
Figyelt kérdés
Azért zavar,mert nem tudom,mit gondol,hogy csúnya-e,stb.,így esélyem nincs arra,hogy "a csúcsra törjek",mert amíg a keze lennt van,én csak erre tudok gondolni,hogy szerinte csúnya...Nem tudom,hogyan kéne ezt leküzdenem vagy egyáltalán szóbahznom neki,mert nagyon szégyenlem,hogy ilyen...Kérlek,segítsetek...Előre is köszönöm!2009. aug. 8. 16:20
1/6 anonim 

válasza:

ne szégyeld ha nem teccene neki nem fogdosná
2/6 anonim 

válasza:

így van nem kell azt szégyelni ilyenek vagy megteremtve:D
3/6 anonim 

válasza:

Először is nem csúnya attól a puncid, hogy nem szimmetrikus. De ezt mi itt hiába mondjuk neked, úgysem fogod elhinni. A legegyszerűbb megoldás elmondani a barátodnak a problémádat, és megkérdezni, hogy őt zavarja-e. 100%, hogy nem zavarja, és így szereti a puncidat ahogyan van. Én is rákérdeztem annak idején az első barátomnál, mert engem is szörnyen zavart, de megnyugtatott, hogy neki ez nem gond. Más úgysem tud megnyugtatni igazán, mint ő. Szóval hajrá, szégyenérzet pár másodpercre kikapcsol, és bátran mondd el a gondodat.
4/6 anonim 

válasza:

teszel fel képet ? csak hogy lássuk mi a gond,...
mert sztem ha nem tetszene neki akk nem nyukálna hozzá még bottal se szal ne parázz lehet hogy épp ez jön be neki :D
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy arcok vagytok,köszi;)
2009. aug. 8. 19:05
6/6 anonim válasza:
nekem is ugyan ilyen,hogy az egyik jóval nagyobb mint a másik.engem is eleinte nagyon zavart de már elfogadom mert ettől vagyunk különlegesek.én meg is akartam csináltatni,hogy egyforma legyen és megkérdeztem a páromat is és ő meg azt mondta,hogy ne csináltassam meg mert ő így szeret ahogy vagyok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!