Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a szexuális kisugárzásban? Gondolok itt arra hogyha valaki elhisz magáról hogy vonzó és így járkál, az tényleg meglátszik rajta? Kössz a válaszokat!

persze h hiszek, létezik, háét van olyan srác, akit meglátok, és aty aisten, ösztönösen elolvadok, nagyon izgat, miondhatni beindulok rá teljesen, míga másik hidegen hagy.
ez sokösszetevős dolog, nem hiszem, hogy tudnád jelentősen befolyásolni

létezik. 1000% :D
itt vagyok élő példának :D
két éve nyáron kidobott életem nagy szerelme [legalábbis addig azt hittem, hogy ő az], akkor teljesen tönkrement az önbizalmam: a barátnőim elcibáltak bulizni búfelejtőként - addig szinte minden alkalommal volt egy-két hímnemű "jelentkező", amíg együtt voltam az akkori nagy Őmmel, gondolom azért, mert teljesen jól éreztem magam és örültem, hogy kellek annak, akit imádok. de a szakítás után már úgy éreztem, hogy ronda vagyok, nem kellek senkinek, és be is igazolódott. fél évre rá már kezdett enyhülni a fájdalom, és a netes flörtölgetések is kezdték meghozni az önbizalmamat. az akkori szilveszteri buliba már úgy mentem el, hogy a fenébe is, nem vagyok én olyan bányarém, össze fogok szedni valakit, ha csak kavargatás lesz belőle, akkor is!
na akkor ismertem meg egy srácot... most szerdán voltunk egy évesek és hét hónaposak... :D
egyébként külsőre szerintem egy tök átlagos - sőt, annál talán még rosszabb is - lány vagyok.
nagyképűség vagy nem, én a belsőmre vagyok büszke. és eddigi tapasztalataim szerint van valamicske látszata annak is. :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!