Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan, akinek fáj a hasa sex közben?
nekem, ha nagyon benyomja, fáj a hasam, vagy valamelyik belső szervem, nem tudom, de nagyon idegesít, alig tudunk 1-2 pózban mozogni, meg mindenhogy fáj...és gondolom, a fiúkat zavarja, ha mindig ugyanúgy kell csinálni. már kérdeztem a nőgyógyászomat is, de nem mondott semmit. vannak cisztáim, de szedek rá orvosságot. lehetséges, h amiatt fáj?
a másik meg, h régen, mikor első barátommal voltam, volt orgazmusom, azóta, 5 éve nincs, gondolom, a fájdalom miatt. mit lehet ez ellen tenni? van más lány is ebben a cipőben?

nekem akkor szokott fájni mikor a hasamon fekszem és és ö hátulrol kicsit erösebben meglöki, de ez általában nem direkt van. na meg lovaglópózban ha nemjól ülök... de nyugi velem is megesik.
mien idöközönként szexeltek? nemlehet h sok?...
ha fáj szex közben és neked nincs orgazmusod, akkor csinéljátok ugy h elösször te aztán ö kapja meg amit akar. elösször ö kielégit téged orálisan, amibe besegit kézzel, aztán jöhet a szex. igy neked is jó, és én igy mindig jobban élveze a szexet.
próba szerencse:D
.../L - a koromba ugyis belekötnének...
nekem nem mulik el, és csak kifliben nem fáj. ha kicsit nyomja be, ha nagyon, fáj. minden pózban próbáltuk már, sikositóval is, és nem múlik el. ha nagyon sokaig birja akkor se megyek el. valamiért az orálisat se élvezem. talán mert megszoktam azt a módszert, ahogy én elégitem ki magam, amit ő csinál az meg nem jó.
naponta többször is van sex, de van, mikor több napig nincs. nem gyakori annyira sztem.
mit tehetnék, ha még a nőgyógyász sem tud mit mondnai? mostmár midnig fájni fog, soha nem fogom élvezeni és soha nem fogok elélvezni??

hát pedig én ajánlom az orális szexet. nekem abban mindig sikerem van. mindig sikerül az orgazmus, de szex közben nem. nekem ezért kell az orál.
és am én sem szerettem, de párom nagyon is ügyes, és rávett. probáljátok meg, ujjazás közben kényeztessen a szájával nyelvével, és ha valami nem jó mond meg h mit szeretnél. mégiscsak azért csinálja h jó legyen és neked is élvezetes legyen:) (ha finoman szivogatja mikozben a nyelvével játszik, az nállam nagyon nyerö... akkor 5 perc is elég:D )
sok sikert, és ne add fel. ja és menj el másik dokihoz, lehet az tud jobbat vagyis többet mondani!!

Nekem is fáj ha a pasim mondjuk kutya pózban teljesen tövig nyomja.Mondjuk elég nagy méretei vannak...(20cm) De nem annyira fáj csak egy tompa fájdalmat érzek.Akkor is szokott fájni ha ráülök de az rövid idő után elmúlik.
Mond a pasidnak hogy csinálja?Hogy esik neked a legjobban! Beszélj róla!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!