Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam? Lent bővebben.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam? Lent bővebben.

Figyelt kérdés

Szűz lány vagyok.A csiklómat szoktam simogatni,néha videót nézek közbe,néha fantáziálok.A gond az,hogy elég hamar benedvesedek,és 1 maximum 2 percen belül el is megyek.Szeretném ha hosszabb,élvezetesebb lenne.Olvastam már,hogy le kell állni közben,simogatni magam máshol,de nem bírok magammal,és nem tudom abbahagyni.Ti hogyan csináljátok?

17/L

2009. aug. 8. 14:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Szinte csak hason fekve élvezetes.Ha a hátamon fekszem és simogatom,nagyon lassan jutok oda, hogy élvezni kezdjem,ezért egyből hasra,és bumm,2 perc alatt lezavartam.Amúgy a kérdés teljesen komoly,nem kiéhezett kis liba vagyok.
2009. aug. 8. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
ezzel valahogy én is így vagyok, de mikor a pasim csinálja,elég lassan élvezek el.
2009. aug. 8. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Próbáld meg magad visszafogni. Vagy esetleg keress egy videót és nézd addig amíg nem izgulsz fel eléggé :D Ha pedig hasraveted magad akkor azt tudom ajánlani (feltételezem jobb kezes vagy) bal kézzel csináld :D Ésa kkor talán tovább fog tartani :)
2009. aug. 8. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem kezd hason és amikor már eléggé felizgultál,de nem mentél el akkor fordulj a hátadra,hogy tovább tartson a dolog.Régebben én is a hasamon csináltam,de idővel egyre részletesebben fantáziálgattam lassan simogattam magam és így nem engedtem meg magamnak,hogy gyorsan lezavarjam,próbáltam minnél tovább nyújtani.És egy másik lehetőség ami szerintem izgató lehet,ha tudod magad egy tükörben nézni.:)Egy próbát megér.

18/L Nudling

2009. aug. 8. 21:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!