Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? Lent bővebben.
Szűz lány vagyok.A csiklómat szoktam simogatni,néha videót nézek közbe,néha fantáziálok.A gond az,hogy elég hamar benedvesedek,és 1 maximum 2 percen belül el is megyek.Szeretném ha hosszabb,élvezetesebb lenne.Olvastam már,hogy le kell állni közben,simogatni magam máshol,de nem bírok magammal,és nem tudom abbahagyni.Ti hogyan csináljátok?
17/L

Szia!
Szerintem kezd hason és amikor már eléggé felizgultál,de nem mentél el akkor fordulj a hátadra,hogy tovább tartson a dolog.Régebben én is a hasamon csináltam,de idővel egyre részletesebben fantáziálgattam lassan simogattam magam és így nem engedtem meg magamnak,hogy gyorsan lezavarjam,próbáltam minnél tovább nyújtani.És egy másik lehetőség ami szerintem izgató lehet,ha tudod magad egy tükörben nézni.:)Egy próbát megér.
18/L Nudling
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!