Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasimmal megbeszéltük, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimmal megbeszéltük, hogy le kéne feküdnünk. De ő nem kezdeményezős fajta, én hogy tegyem? (Lent a többi! )

Figyelt kérdés

Amikor összejöttünk, akkor is én kezdeményeztem, mert ő elég félénk, de így jó nekünk. Amikor legközelebb nálunk leszek, mit csináljak? Vetkőztessem le?...

Köszi a válaszokat!

2009. aug. 8. 14:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Előszöris vedd ki a farkát és érzékien kezd el neki szopogatni! A többi már menni fog!
2009. aug. 8. 15:24
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Vetkőztesd le, csókolgasd a testét, utána majd jön magától.
2009. aug. 8. 15:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy szégyenlős, akkor csinálj egy sztriptízt neki. Vetkőzz le, és őt is vetkőztesd le. Szerintem nagyon érzéki, és egyben segít felkészülni a szexre, sőt még el is lazít. Megaztán innen bárhogyan folytatódhat, és nem kell azon töprengeni, hogy hogyan tovább. :)
2009. aug. 12. 13:20
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D az a baj, hogy én is elég szégyenlős vagyok xD:D meg még pettingelni se pettingeltünk, meg semmi... :S nah mindegy kipróbálom akkor a válaszokat:D köszönöm:)
2009. aug. 27. 11:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor először pettingeljesetek és csak utána a sex.

Amúgy,indíts valami jó kis zenét és teperd le.:D

2009. aug. 27. 21:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne tervezd! Majd jön magától a dolog amikor Ő is úgy akarja! Sokkal jobb lesz majd ha úgy spontán jön a dolog!
2009. aug. 27. 21:13
 7/14 anonim ***** válasza:

az én párom szereti ha kelletem magam,

ültesd le egy fotelba v az ágyba, és nyugodtan told oda a feneked egy szál tangában. ha nem indul al a keze, fogd meg és irányitsd:D mozogj kicsit közben, és adj ki hangokat. irányitsd be az ujját mindenhová, ha élvezi(érezhetöen és láthatóan) akkor esetleg szájjal folytathatod, de sok pasi nem tud nyugton ülni és csak élvezni, muszály belenyulniuk, ugy h te is élvezd, pedig ez nem mindig fontos nekünk:S

vagy esetleg ha az ágyon ül, és már áll(hát ez igy kicsit furán hangzik...) akkor simogasd, játsz vele, és ha elég jó akkor ovszer v vmi védekezés után huppanj bele... szépen lassan elkezded, és vadul fejezed be, és lehet hogyha ezt élvezi legközelebb ö fog kezdeményezni...:)

sok sikert... mássz rá nyugodtan:D

remélem irtam hasznosat:D

2009. aug. 27. 21:21
 8/14 A kérdező kommentje:

lehet az lesz :D

csak hogy mit csináljak, nekem ez lenne az első... :)

hű köszi utolsó :D ezek nagyon jók :D:D na majd ha találkozunk :P :D

2009. aug. 27. 21:28
 9/14 General ***** válasza:
Gondolom ez lesz neked az első. Már abból, hogy ezt megbeszélitek. A zenét én is jó ötletnek tartom, de először csak pettingeljetek,, mert ebbe se lehet csak úgy fejest ugrani.
2009. aug. 27. 21:40
 10/14 anonim ***** válasza:

A védekezésről ne feledkezzetek meg.

Egyébként ha mindketten félénkek és bizonytalanok vagytok, akkor fokozatosan ismerjétek meg egymást.

2009. aug. 27. 21:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!