Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimmal megbeszéltük, hogy le kéne feküdnünk. De ő nem kezdeményezős fajta, én hogy tegyem? (Lent a többi! )
Amikor összejöttünk, akkor is én kezdeményeztem, mert ő elég félénk, de így jó nekünk. Amikor legközelebb nálunk leszek, mit csináljak? Vetkőztessem le?...
Köszi a válaszokat!

Akkor először pettingeljesetek és csak utána a sex.
Amúgy,indíts valami jó kis zenét és teperd le.:D

az én párom szereti ha kelletem magam,
ültesd le egy fotelba v az ágyba, és nyugodtan told oda a feneked egy szál tangában. ha nem indul al a keze, fogd meg és irányitsd:D mozogj kicsit közben, és adj ki hangokat. irányitsd be az ujját mindenhová, ha élvezi(érezhetöen és láthatóan) akkor esetleg szájjal folytathatod, de sok pasi nem tud nyugton ülni és csak élvezni, muszály belenyulniuk, ugy h te is élvezd, pedig ez nem mindig fontos nekünk:S
vagy esetleg ha az ágyon ül, és már áll(hát ez igy kicsit furán hangzik...) akkor simogasd, játsz vele, és ha elég jó akkor ovszer v vmi védekezés után huppanj bele... szépen lassan elkezded, és vadul fejezed be, és lehet hogyha ezt élvezi legközelebb ö fog kezdeményezni...:)
sok sikert... mássz rá nyugodtan:D
remélem irtam hasznosat:D
lehet az lesz :D
csak hogy mit csináljak, nekem ez lenne az első... :)
hű köszi utolsó :D ezek nagyon jók :D:D na majd ha találkozunk :P :D

A védekezésről ne feledkezzetek meg.
Egyébként ha mindketten félénkek és bizonytalanok vagytok, akkor fokozatosan ismerjétek meg egymást.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!