Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zsibbadok szex és újjazás közben?
Figyelt kérdés
nem értem miért van? valami komoly bajom lehet?2009. aug. 8. 13:25
2/9 A kérdező kommentje:
oké, de akkor sem tudom h miért van :( és szar érzés :S
2009. aug. 8. 13:57
3/9 anonim 

válasza:

Most te olyan zsibbadásra gondolsz,mint pl elzsibbad a lábad és utána nem tudsz ráállni???(előző válaszoló)
5/9 A kérdező kommentje:
hát általában a kezem, kézfejem, és az arcom szokott zsibbadni :S
2009. aug. 8. 15:30
6/9 anonim 

válasza:

Nekem az első alkalomkor zsibbadt a kezem,lábam és nagyon szar volt. Nem tudom miért zsibbadt lehet azért mert fájdalmas volt... Én már egyáltalán nem szoktam zsibbadni. Lehet neked is elmúlik majd.Szerintem azért van mert a vér a nemi szervhez megy. De ez csak egy tipp...Nézz utána neten pontosan én sem tudom
7/9 anonim 

válasza:

Ne aggódj! Én is szoktam zsibbadni. én akkor, ha nagyon erős orgazmusom van, olyan egész testre kiterjedős... akkor zsibbad az orrom, a szám, a lábam. mondjuk nekem ez nem szar, én szeretem. Próbáld élvezni!:)
8/9 anonim 

válasza:

Szia!Nincs semmi bajod! Én is szoktam zsibbadni,mikor nagyon élvezem azt,amit a párom művel velem :) Nekem főleg a kezem és az arcom szokott,de csak olyankor mikor éppen nagyon nagyon jó.Pedig még nem is volt vele orgazmusom, egyedül már igen,de akkor sosem zsibbadok.
9/9 anonim válasza:
azoka nők akik a pasiukkal nem jutnak el orgazmusig írjanak pm et.
én minden ilyen panaszt orvosolni tudok.
ez nem lesz megcsalás csupán megtudod hogy milyen sz@r neked XD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!