Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy nevezzem el a nemiszervét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nevezzem el a nemiszervét?

Figyelt kérdés
A barátom elnevezett néhány testrészemet,most nem irnám ide le.De viszont nekem is el kéne az övét.Pl nincs valami ötletetek hogy a nemi szervét hogy nevezzem el? az enyémnek olyan aranyos nevet adott,és én is hasonlót szeretnék.ötlet esetleg? valakinek? 22vok,de nincs ötletem
2008. máj. 20. 21:33
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
hát :D Vadállat, Jack, a Ponka, Jumbo Jet és Jimbo, Generális, Apollón és társai. légy kreatív, ezek a saját gyűjtésem .:D
2008. máj. 20. 21:34
 2/29 anonim ***** válasza:
Joeker xD az a legjobb. de bnőm csak pöcörőnek nevezi xD (23 cm) :DD
2008. máj. 20. 21:37
 3/29 A kérdező kommentje:
köszike.egy kicsit finomabb nevek? az enyémet süninek nevezte el,és ahhoz hasonlót akarok....:S
2008. máj. 20. 21:39
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért még nem muszáj elnevezned, mert ő megtette. Próbálj meg magadtól kitalálni valamit.

Amúgy amiket én hallottam a fiukéra, mind elég közönségesek. Én például nemes egyszerűséggel csak "a farkad"-nak hívom. :)

2008. máj. 20. 21:57
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nevezd kiskopasznak, esetleg hancúrlécnek. (Halkan jegyzem meg, én nem szeretném ha nevet adnának az enyémnek, én egyszerűen faszomnak hívom.)
2008. máj. 20. 22:07
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Barátom egyszerűen úgy hívja hogy a faszom. Én nem tom ezt mondani neki, hogy a faszod... Én mindig fütyinek hívom. :D És vágok hozzá egy aranyos mosolyt.
2008. máj. 20. 22:28
 7/29 anonim ***** válasza:
Egyszerűen Pöcörő:D vagy puncispöcörő:D
2008. máj. 20. 22:53
 8/29 anonim ***** válasza:
Kicsit nézz körül a keleti kultúrákban: mennyei lándzsa, és hasonlók... bár ez elég hosszú - de lehet, hogy pont ez a cél?
2008. máj. 20. 23:57
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
legyen morzsi
2008. máj. 21. 07:29
 10/29 anonim ***** válasza:
en hallottam mar Petofirol, Vadallatrol, kigyorol, talalj ki valamit..ami legeloszor ezedbejut mikor ranezel...vagy nem is muszaj adj neki nevet..csak szeresd agazdijat:P...
2008. máj. 21. 11:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!