Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti kipróbálnátok három fiúval egyszerre?

Már mért lenne nimfomániás?
Vagy már csak a pasik szexelhetnek csupán testiségből, az élvezetek miatt?
Ennyit az egyenjogúságról..
Én is kipróbálnám 3 fiúval egyszerre. Ennek ellenére ugyanúgy szeretem a barátomat, és nem csalnám meg soha senkivel.
Ezt a hármast is csak úgy vállalnám be, ha nem tudná meg rajtunk kívül senki, és nem lenne közben barátom. Még ha ő ajánlaná fel a hármast, akkor se, mert tudom, hogy borzasztó rosszul esne neki.
Szerintem a barátnőd szeret téged, ne ez alapján ítélkezz, a tettek sokkal fontosabbak.
17L

blöá, semmi esetre sem. rémálom. inkább 3 csaj.
(24L)

Szia!
Szerintem ezzel semmmi gond nincs(biztos ismered azért annyira a barátnődet,hogy lásd rajta csak a szexre vágyik-e)nekem régi vágyam,hogy két fiúval legyek egyszerre,de ez persze csak fantáziálgatás és persze csak néhanapján jut eszembe;van barátom és biztos,hogy nem adnám fel őt ezért.
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!