Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti kipróbálnátok három...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti kipróbálnátok három fiúval egyszerre?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a barátnőm azt mondta, hogy ő kipróbálná három fiúval és ez engem zavar.. mert, lehet, hogy aki kipróbálná három fiúval az velem se mély érzelmekből, hanem csak szimpla faszvágyból teszi, sajnos nem vagyok elég érett, tapasztalt ahoz, hogy ezt érezzem rajta.
2009. aug. 8. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Nekem tetszenek az ilyen videók,főleg a "durvaság" miatt,de magam nem tudnám elképzelni három fiúval.Szerintem a szex két emberre tartozik.De ízlések és pofonok.Abszolút nem ítélem el azokat,akik grupiban csinálják.
2009. aug. 8. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

24/L

Előző voltam

2009. aug. 8. 12:32
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
engem ez nem vonz.
2009. aug. 8. 12:33
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Kettővel sem.Nem baj,ha másnak ez bejön,engem nem vonzz.:)
2009. aug. 8. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Kicsit nimfomániás, vagy te vagy kevés neki.
2009. aug. 8. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
én birnám :D
2009. aug. 8. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
59%

Már mért lenne nimfomániás?

Vagy már csak a pasik szexelhetnek csupán testiségből, az élvezetek miatt?

Ennyit az egyenjogúságról..

Én is kipróbálnám 3 fiúval egyszerre. Ennek ellenére ugyanúgy szeretem a barátomat, és nem csalnám meg soha senkivel.

Ezt a hármast is csak úgy vállalnám be, ha nem tudná meg rajtunk kívül senki, és nem lenne közben barátom. Még ha ő ajánlaná fel a hármast, akkor se, mert tudom, hogy borzasztó rosszul esne neki.

Szerintem a barátnőd szeret téged, ne ez alapján ítélkezz, a tettek sokkal fontosabbak.

17L

2009. aug. 8. 13:29
 8/10 anonim ***** válasza:
44%

blöá, semmi esetre sem. rémálom. inkább 3 csaj.

(24L)

2009. aug. 8. 14:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ezzel semmmi gond nincs(biztos ismered azért annyira a barátnődet,hogy lásd rajta csak a szexre vágyik-e)nekem régi vágyam,hogy két fiúval legyek egyszerre,de ez persze csak fantáziálgatás és persze csak néhanapján jut eszembe;van barátom és biztos,hogy nem adnám fel őt ezért.

18/L

2009. aug. 8. 21:21
 10/10 anonim válasza:
Móni vagyok, külföldön élek,dolgozok,voltam sokszor Swinger Clubban, Gangbang Partyn is,csináltam már 4 férfival egyszerre,sőt egyszer húsvéti Gangbang Partin én+ még egy csaj,és rengeteg férfi( nem számoltam,10-12 lehetett) A végén mindenhol be voltam terítve spermával.
2018. okt. 23. 14:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!