Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti lenyelitek amikor a barátotok a szájatokba élvez? Indokoljátok meg légyszi!
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 12:11
1/12 anonim 

válasza:

Néha igen,néha nem. attól függ milyen kedvem van.Meg hogy miket evett a párom.Mert ha sok sósat,akkor keserű.Na,akkor tuti nem nyelem le.De általában igen.Nekem élvezetet nyújt,főleg ha látom a páromon,h Ő is mennyire élvezi.
2/12 anonim 

válasza:

Én lenyelem, mert semmmijétől sem undorodom, és a barátom szereti ha lenyelem.
3/12 anonim 

válasza:

Mikor hogyan....van mikor igen és van mikor nem!!!Kedvemtől függ...!!!!xD
5/12 anonim 

válasza:

Én le, mert szeretem. Barátomé fincsi édes (:
6/12 anonim 

válasza:

Én lenyelem, mert szeretem és ő is szereti arról nem beszélve, hogy elég kiábrándító ha a csaj elkezdi kiköpködni...:P
7/12 anonim 

válasza:

Én visszacsorgatom a farkára és szétkenem. Nagyon élvezi.
8/12 anonim 

válasza:

én lenyelem.
először is szerintem is undi egy csöppet, ha elkezdem kiköpködni.
másodszor: nincs is hová köpni. a zsepi átázik, az meg szerintem vicces lenne, ha ahogy a barátom elmegy, rögtön felpattannék és teli szájjal végigrohannék a házon a fürdőbe.
harmadszor pedig ugyanmindegy, milyen íze van, ha már egyszer a számba került, úgyis megéreztem akár rossz, akár jó. és ha rossz, akkor minél gyorsabban lenyelem, annál gyorsabban ihatok rá vizet (ami lemossa az ízt), arra hivatkozva, hogy lefáradtam. :D
9/12 anonim válasza:
valamikor igen valamikor nem,de csak azért nyelem le mert látom,hogy azt mennyire élvezi és akkor én is boldog vagyok
10/12 anonim 

válasza:

Le nyelem mert nő tőle a hajam XD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!