Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szokásotok egy jó szex után?
Pl. én egy jó szex, (rosszabb esetben kézimunka) UTÁN, felkeresek AZONNAL valami édességet (MÉZ, CSOKI) akármi.
Majd lefürdök, szigorúan hideg vízben, ez Isteni érzés.
Nem tudom miért van, de meghalnék ha akkor nem ehetnék édeset!
Nektek is vannak ilyen rigolyáitok?
18/F

24 éves pasi vagyok.
Nekem egyszer volt egy egyéjszakás kapcsolatom ahol a csaj szex után rágyújtott. Na akkor, ott rögtön kiugrottam az ágyból, és ott hagytam a fa**-ba.
Azóta soha nem csinálok egyájszakást, nem is fogok, és nem is lesz cigizős barátnőm. El nem tudom mondani, hogy milyen rossz volt. Utálom a cigit magát is.
Persze ettől nem ítélem el azokat, akik cigizni szeretnének, de az én barátnőm ne cigizzen.
Viszatérve :)
Szex után szeretek a barátnőmmel beszélgetni, csókolgatni, de nem smárolni, hanem olyan helyen csókolgatni, ahol nem gyakran szoktam, pl. hátát, vállát. Szeretem átöllelni az ágyban, és beszélgetünk, ha kell, akkor megbeszéljük a szexet, hogy ne legyen később probléma.
Mindez akkor, ha nem izzadunk nagyon le, ha leizzadunk, akkor először irány a tus, és ott beszélgetünk, simogatjuk egymást, és ha még lesz kedvünk, akkor összebújunk az ágyban.
A harmadik variáció meg, hogy előfordul még egy menet :D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!