Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a szokásotok egy jó szex után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szokásotok egy jó szex után?

Figyelt kérdés

Pl. én egy jó szex, (rosszabb esetben kézimunka) UTÁN, felkeresek AZONNAL valami édességet (MÉZ, CSOKI) akármi.

Majd lefürdök, szigorúan hideg vízben, ez Isteni érzés.

Nem tudom miért van, de meghalnék ha akkor nem ehetnék édeset!

Nektek is vannak ilyen rigolyáitok?

18/F

2009. aug. 8. 11:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hát ha nagyon jó volt a szex akkor utána nem szoktunk összebújni mert nálunk egy nagyon jó szex vagy 2-2,5 órás ,és közbe eléggé leizzadunk szal zuhany.
2009. aug. 8. 14:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Szex után összebújás, csókolózás és beszélgetés (közben hülyülünk). Utána természetesen cigi és alvás, vagy még 1 szex.
2009. aug. 8. 14:25
 13/16 anonim ***** válasza:
cigi,hami,sok ivás,alvás és ahogy a road énekli a második harapás:D
2009. aug. 8. 15:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a 3 legjobb dolog a világon? Előtte egy ital, utána egy cigi.
2009. aug. 8. 15:36
 15/16 anonim ***** válasza:

24 éves pasi vagyok.

Nekem egyszer volt egy egyéjszakás kapcsolatom ahol a csaj szex után rágyújtott. Na akkor, ott rögtön kiugrottam az ágyból, és ott hagytam a fa**-ba.

Azóta soha nem csinálok egyájszakást, nem is fogok, és nem is lesz cigizős barátnőm. El nem tudom mondani, hogy milyen rossz volt. Utálom a cigit magát is.

Persze ettől nem ítélem el azokat, akik cigizni szeretnének, de az én barátnőm ne cigizzen.

Viszatérve :)

Szex után szeretek a barátnőmmel beszélgetni, csókolgatni, de nem smárolni, hanem olyan helyen csókolgatni, ahol nem gyakran szoktam, pl. hátát, vállát. Szeretem átöllelni az ágyban, és beszélgetünk, ha kell, akkor megbeszéljük a szexet, hogy ne legyen később probléma.

Mindez akkor, ha nem izzadunk nagyon le, ha leizzadunk, akkor először irány a tus, és ott beszélgetünk, simogatjuk egymást, és ha még lesz kedvünk, akkor összebújunk az ágyban.

A harmadik variáció meg, hogy előfordul még egy menet :D

2009. aug. 8. 16:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Szigorúan valami komoly, pörgős zene, ami azt sugallja, hogy "A szoba az enyém. Veletek együtt!" Persze átvitt értelemben.:) Nem tudom miért, de enélkül nem teljes az életem. :d
2011. aug. 12. 16:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!