Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol található pontosan a nőknél a G-pont? Ezt azért kérdezem hogy minnél jobban élvezze a nő is a szexet.
Figyelt kérdés
És a G-pontot "mennyire van bennt" szóval értitek lehet nem tudtok rá pontos választ nem tudom csak engem aggaszt is a dolog, mert hát tényleg kicsi a péniszem.Még állva is szal nem az hogy az lenne a válasz hgogy dehogy ez normális hanem télleg kicsi: nyugalmi: 6-7 állva: 9-10:S Ha erre is tudtok v.mi megoldást akkor írjatok!Nem kérek offolást meg hüyle vagy meg mittudomén.:( Ja és 18/F2009. aug. 8. 10:19
2/4 anonim 

válasza:

Nagyon kevés nőnél sikerül csak megtalálni. Ne a G pontot keresgéld, hanem az előjátékra koncentrálj, hogy minél hatásosabb legyen, akkor nem probléma az átlagosnál kisebb pénisz.
3/4 anonim 

válasza:

figyelj csak a női hüvely átlagosan 8-10cm .én alapvetően nem a hosszúságot részesitem előnyben hanem a vastagságot persze nem akkorát ,hogy ne férjen be.tudod nem mindenki élvezi ha a méhszáját is dugják
4/4 A kérdező kommentje:
Jó de ez tényleg elég kevés szeritnem hát az átmérő sem tul nagy vékony, kicsi:'( De végülis akkor igy is el lehet érni sikereket:D Köszi a válaszokat!
2009. aug. 8. 11:15
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!