Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorsabb élvezést hogyan? (bővebben lent)
18éves srác vok. Rendszeresen élek nemi életet és az a gond h nagyon lassan tudok csak elmenni..tudom ez elvileg jónak kéne legyen de nem nem az..Van h a barátnőm már elment akár többször is én meg még sehol sem..Olyan is volt h Ő már elment és probált kielégíteni utána de az is kb +20perc volt..Az normális h maga a sex meg az ien dolgok anyira nem élvezetesek csak amikor el jön a dolog az (nagyon) jó?...40-60perces menetek kicsit sokak..
amikor magamnak csinálom akkor meg pár perc alatt elélvezek..Ő csinál vmit rosszul v nekem van vmi bajom?:S

lehet, hogy túl gyakran maszturbálsz és akkor nem annyira érzékeny a farkad. volt már velem is ilyen.
próbálj az együttlét előtt néhány napig maszturbáció nélkül élni, és akkor jobban fog menni. :)

Azt kérded normális-e ha maga a szex nem annyira élvezetes, csak maga az orgazmus. Úgy tűnik mintha csak a fizikális érintkezéstől lenne orgazmusod (" szíved , lelked" nem annyira tennéd bele)ha így van ez is lehet az oka.
Ha rajongásig szereted a partneredet,már az illata olyan jó hatással van rád + a szexhez tartozó érintések stb.,hogy szerintem általában inkább az ellenkezőjén kell dolgozni a férfiaknak- ne legyenek túl gyorsak...-
Heti 2 alkalomtól nem hiszem,hogy kiégtél volna ennyire.
Szerelmes vagy?
Előző partneremnél állt ez a dolog fent..Öt nem annyira szerettem amolyan jó társaság volt..
a mostani páromat imádom:) nagyon szeretem:)
de nála is fent áll ez a dolog..mihez tudnám hasonlítani..amikor pl kézzel csinálja olyan érzés mintha a kezemen huzogatná a kezét..ha "beteszem" az még furább..ugymond nem érzem h bent van..gumi miadt lehet?:S
abból tudom h történik vmi h Ő élvezi..de gondolom nekem is éreznem kéne a falakat meg ienek..
Ez miadt már nem is annyira kivánom a dolgot mert csak csalódás lenne a vége...számára..hiszen nem gondolom h túl jó érzés lenne h nem tud kielégiteni..
ilyenkor jön a duma h álmos vagyok (fiu létemre?:S..tök ciki..) v h én kielégítem orálisan meg kézzel aztán slussz..
amikor "kezembe veszem az ügyet" akkor tök sima az egész..de az milyen már h együttlét után én "verem ki" v "oda adom" neki kicsivel az elélvezés elött?:S
előzöre:
"kezemen huzogatná a kezét"..persze ezt ott lent:D a péniszemen érzem ugy:D...csak olyan semmien:D
(itt sem arra kell gondolni amikor simogatja a kezem mert az meg marha jó:d..persze máshogy nem szexuálisan..wáá hülye hasonlat volt:D)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!