Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gyorsabb élvezést hogyan?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorsabb élvezést hogyan? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

18éves srác vok. Rendszeresen élek nemi életet és az a gond h nagyon lassan tudok csak elmenni..tudom ez elvileg jónak kéne legyen de nem nem az..Van h a barátnőm már elment akár többször is én meg még sehol sem..Olyan is volt h Ő már elment és probált kielégíteni utána de az is kb +20perc volt..Az normális h maga a sex meg az ien dolgok anyira nem élvezetesek csak amikor el jön a dolog az (nagyon) jó?...40-60perces menetek kicsit sokak..

amikor magamnak csinálom akkor meg pár perc alatt elélvezek..Ő csinál vmit rosszul v nekem van vmi bajom?:S

2009. aug. 8. 00:18
 1/8 anonim ***** válasza:

lehet, hogy túl gyakran maszturbálsz és akkor nem annyira érzékeny a farkad. volt már velem is ilyen.

próbálj az együttlét előtt néhány napig maszturbáció nélkül élni, és akkor jobban fog menni. :)

2009. aug. 8. 00:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért akarsz gyorsan elmenni? :) Amúgy csináljátok intenzívebben, és gyorsabb lesz az egész. Szerintem egyáltalán nem jó, ha 15 percből megvan az egész. Kiábrándító..
2009. aug. 8. 00:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem maszturbálok sokat.Amikor van párom akkor nem szoktam.Pl vegyünk egy hetet.kb heti kétszer fekszünk le..és közben nem szoktam maszturbálni...és ez egy kicsit olyan izé h Ő probálkozik h elélvezzek de nem megy .
2009. aug. 8. 00:34
 4/8 anonim ***** válasza:
ez a jó ha sokáig tart sajnos az én párom gumi nékül nagyonhamar elmegy szoval azse de oveszerel se jó
2009. aug. 8. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem is olyan rég olvastam, hogy aki tinikorában (15-16 esetleg még 17) sokat maszturbál, megszokja, a "gyors meneteket" és nem kívánja a hosszú szexet, rosszabb esetben szex közben sem tud elélvezni
2009. aug. 11. 10:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt kérded normális-e ha maga a szex nem annyira élvezetes, csak maga az orgazmus. Úgy tűnik mintha csak a fizikális érintkezéstől lenne orgazmusod (" szíved , lelked" nem annyira tennéd bele)ha így van ez is lehet az oka.

Ha rajongásig szereted a partneredet,már az illata olyan jó hatással van rád + a szexhez tartozó érintések stb.,hogy szerintem általában inkább az ellenkezőjén kell dolgozni a férfiaknak- ne legyenek túl gyorsak...-

Heti 2 alkalomtól nem hiszem,hogy kiégtél volna ennyire.

Szerelmes vagy?

2009. aug. 11. 10:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Előző partneremnél állt ez a dolog fent..Öt nem annyira szerettem amolyan jó társaság volt..

a mostani páromat imádom:) nagyon szeretem:)

de nála is fent áll ez a dolog..mihez tudnám hasonlítani..amikor pl kézzel csinálja olyan érzés mintha a kezemen huzogatná a kezét..ha "beteszem" az még furább..ugymond nem érzem h bent van..gumi miadt lehet?:S

abból tudom h történik vmi h Ő élvezi..de gondolom nekem is éreznem kéne a falakat meg ienek..

Ez miadt már nem is annyira kivánom a dolgot mert csak csalódás lenne a vége...számára..hiszen nem gondolom h túl jó érzés lenne h nem tud kielégiteni..

ilyenkor jön a duma h álmos vagyok (fiu létemre?:S..tök ciki..) v h én kielégítem orálisan meg kézzel aztán slussz..

amikor "kezembe veszem az ügyet" akkor tök sima az egész..de az milyen már h együttlét után én "verem ki" v "oda adom" neki kicsivel az elélvezés elött?:S

2009. aug. 11. 11:30
 8/8 A kérdező kommentje:

előzöre:

"kezemen huzogatná a kezét"..persze ezt ott lent:D a péniszemen érzem ugy:D...csak olyan semmien:D

(itt sem arra kell gondolni amikor simogatja a kezem mert az meg marha jó:d..persze máshogy nem szexuálisan..wáá hülye hasonlat volt:D)

2009. aug. 11. 11:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!