Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tart ilyen sokáig az orális szex? Én csinálok valamit rosszul?
MIndektten szüzek vagyunk még, petting során ő elég régóta részesít engem orális szexben, amti én élvezek is. Nemrégóta kezdtem el "próbálgatni" viszonozni neki, de irtó sokáig tart, minimum másfél-két óra. Pedig ugy egy ideje már kezdek belejönni (eddig kb 7-8 iylen alkalom volt) ő is mondja hogy jobb mint az első, de már akkor is élvezte...Ő egyszerűen iylen, vagy én csinálok valamti nagyon rosszul?
Fiu 18, Lány 17

Még csak most tanuljátok egymás testét, nem kell sehova sem rohanni! Lehet még egy kicsit stresszel, nem tudja magát elengedni, kizökkenti valami, és az is lehet hogy te nem csinálsz valamit teljesen jól, de ezen ne tépelődj, mert senki sem úgy születik, hogy profi lepedőakrobata.
Semmi baj nincs sem veled, sem vele, csak még össze kell szoknotok ilyen téren is (a nem szűz párok első együttléte sem mindig zökkenőmentes, sőt). Inkább élvezd ki ezt az időszakot, és ne gyötörd magad:)

rákell jönnöd h hogyan a legjobb neki, és mikor már aztakarod h menjen el, akkor rátérsz arra ahogyan a legjobb neki :D
ez erről szól, nemcsak arról h nyalom-szívom, stb. kalandozni és figyelni a reakciókat. észrevenni azt ami jó, ami nagyon jó, és ami a legjobb.

Hát, azt mondja ő sem érti mi tart eddig... eddig előttem egy csaj csinálta neki, vele is ez volt (mondjuk azt mondta nekem, vele hmar szakítottak is, nem merültek bele komolyabban...) ez normális? mennyi az "átlagos"?
miket csináljak, hogy jó legyen neki? Tudom, hogy nem vagyok túl kezdeményező, csak félek, hogy valami rossz lesz neki :$
Ne érdekeljen hogy mi az átlagos..mert ha ti pont nem az átlagba tartoztok akkor csak zavarni fog..velünk is forduét már elő hogy egyszer 10-15 perc alatt elment..máskor pedig 30-40 perc kellett...előfordul...ő sem tudta hogy miért..de valószínűleg túl sokat állt neki előtte és "elfáradt"..szóval csak próbálgasd és nyugi:)
lehettippelni/L
W/by:Ab

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!