Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyűvérű vagyok? Olcsón adom magam?

ha élvezed csináld.
az a lényeg, hogy vigyázz az egészségedre és ne játssz más érzelmeivel. tehát ha azt veszed észre, hogy egy srác beléd van zúgva és te nem, akkor ne is feküdj le vele, mert azzal csak rosszat teszel neki.

Őszintén?
Igen, könnyűvérűnek tartalak. Egy idősebb nőnél is visszataszító, ha csak úgy bárkinek odadobja magát, nem még egy 17 évesnél... (a bárkinek alatt azt értem, hogy bárkinek, akit éppen megkívánsz)
Ne legyél ilyen igénytelen, legyen tartásod, különben hamar elkönyvelnek egy olcsó k.rvának, aztán később senki nem lesz, aki komolyan is közeledni akarna hozzád, mindenkinek csak "arra" fogsz kelleni...
19/L

azért vagyunk a földön, hogy élvezzük az életet.
viszont mint itt is kiderül néhány válaszból, sajnos sok az előítélet. ha pasik ugyanezt csinálják, akkor "húúú de f...a gyerek", ha egy csaj csinálja, akkor meg leqvázzák.
szerintem csináld, ha szeretnéd. viszont tényleg vigyázz az előítéletek miatt, tehát csak diszkréten.
kellemes élvezkedést.

hol laksz?
18F hasonló gondolkodással :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!