Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Könnyűvérű vagyok? Olcsón...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyűvérű vagyok? Olcsón adom magam?

Figyelt kérdés
Az az igazság, h nincs állandó kapcsolatom, de szeretem a szexet, és ezért ha megtetszik vki, és ez kölcsönös, hamar sort kerítünk a szexre... úgy vagyok vele, h addig csinálom, amíg jól esik, mert azért ezt mindenki élvezi... viszont nincs érzelmi alap, ami azért még 17 évesen elvárható lenne... vagy nem?
2009. aug. 7. 22:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
legyen érzelmi alak különben k*rvának fognak tartani :) de ez csak az én véleményem
2009. aug. 7. 23:00
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
hát ha neked jól esik csináld viszont arra számithatsz,hogy elleszel könyvelve a szemükben mint könnyen megkapható nő
2009. aug. 7. 23:01
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

ha élvezed csináld.

az a lényeg, hogy vigyázz az egészségedre és ne játssz más érzelmeivel. tehát ha azt veszed észre, hogy egy srác beléd van zúgva és te nem, akkor ne is feküdj le vele, mert azzal csak rosszat teszel neki.

2009. aug. 7. 23:05
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
ez csak akkor lesz baj, ha azon a környéken szeretsz majd bele valakibe. Akkor az a valaki már tudni fogja, hogy ki vagy...
2009. aug. 7. 23:11
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

Őszintén?

Igen, könnyűvérűnek tartalak. Egy idősebb nőnél is visszataszító, ha csak úgy bárkinek odadobja magát, nem még egy 17 évesnél... (a bárkinek alatt azt értem, hogy bárkinek, akit éppen megkívánsz)

Ne legyél ilyen igénytelen, legyen tartásod, különben hamar elkönyvelnek egy olcsó k.rvának, aztán később senki nem lesz, aki komolyan is közeledni akarna hozzád, mindenkinek csak "arra" fogsz kelleni...

19/L

2009. aug. 7. 23:12
 6/16 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem meg éld ki magad, amég fiatal vagy! :D Úgyis azt mondják, k. rvából lesz a jó feleség! :D
2009. aug. 7. 23:35
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
A lévezed akkor csináld,ez csak jól jön a kiéhezet pasiknak,tehát jót teszel velük.De lehet,h tényleg elkönyvelnek majd egy könnyen megkapható nőnek,szal csak óvatosan csináld.
2009. aug. 7. 23:37
 8/16 anonim ***** válasza:
Óvatosan ezzel a dologgal. Ne az érdekeljen, hogy másik mit gondolnak, inkább vedd figyelembe a saját kilátásaidat! Ha neked ez így jó, csináld, de légy óvatos! Lehet, hogy később olyan valakibe szeretsz bele, aki elítél ezért, vagy valaki olyanba, akinek te is csak a szexre kellesz.. Valószínű sokan le fognak nézni ezért, úgyhogy ne kérkedj ezzel a környezetedben, próbáld a magánéleted ezen részét nem közszemlére tenni. Ja, és nem árt, ha a srác is tudja, hogy ő csak szerető, semmi több.
2009. aug. 7. 23:39
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

azért vagyunk a földön, hogy élvezzük az életet.

viszont mint itt is kiderül néhány válaszból, sajnos sok az előítélet. ha pasik ugyanezt csinálják, akkor "húúú de f...a gyerek", ha egy csaj csinálja, akkor meg leqvázzák.

szerintem csináld, ha szeretnéd. viszont tényleg vigyázz az előítéletek miatt, tehát csak diszkréten.

kellemes élvezkedést.

2009. aug. 7. 23:46
 10/16 anonim ***** válasza:
35%

hol laksz?

18F hasonló gondolkodással :D

2009. aug. 7. 23:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!