Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy egy pasi jól használja a szerszámát?
Nem hülye csitri vagyok. Csak érdekelne hogy itt részletesen mire is gondolnak a lányok. Mert pontosan ezt még sosem tudtam meg. A ritmus? gyorsaság? mélyre hatolás?esetleg előjáték? ilyesmiben szeretnék választ kapni.Mikor mondja egy lány azt egy fiúról hogy jól használja?!
Bocs, tudom hogy volt már ilyen kérdés de a keresettek közül nem találtam kielégítő választ.
23 éves ambíciózus F :)
Kedves 23 éves hajadon!
Sajnos nem tudom a választ a kérdésedre. Tapasztalj ;)

1.Jó kezdés:Ne úgy menjen neki,hogy most akkor dugjunk.Odamegy hozzád,elkezd simogatni,csókolgatni,hogy érezze a Nő,hogy kivánják.
2.Hosszú előjáték:Magyarul ne tegye be 2 perc után,mert az nem mindig jó...persze van olyan,amikor már teljesen odavagy,és ezt választod,de sokszor a nőknek több idő kell a benedvesedéshez.
3.Legyen érzelmes a szex:Ne bánjon vele úgy,mint egy kur_vával.Tisztelje a nőt,legyen hálás érte,hogy az övé lehet.Adjon csókokat,kényeztesse a nőt.
4.Ne menjen el túl korán:Persze viszonyitani lehet,mi a túl korán,de ne 5 perc múlva...
5.Érezzen rá,mi a legjobb a nőnek:Mindenkinek más póz jön be a legjobban,és mindenkinek más ritmus.Változtasson a férfi,egyszer lassú,máskor gyors.
6.Elégitse ki a nőt:Ezt nem magyarázom :)
7.Szex után ne küldje haza a kedvest,bújjon oda,és mondja el,milyen jó volt :)
Szerintem ha ezek megvannak,akkor isteni a szex :)
*de szerelemmel a legjobb :)
3.Legyen érzelmes a szex:Ne bánjon vele úgy,mint egy kur_vával.Tisztelje a nőt,legyen hálás érte,hogy az övé lehet.Adjon csókokat,kényeztesse a nőt.
Sokszor próbáltam már hogy akkor érzelmesebben csinálom, de mindig azt a jelzést kapom hogy gyorsabban vagy erősebben, ami miatt hamarabb is elmegyek. azt gondolom hogy a méreteim miatt nem jó barátnőmnek ha érzelmesen csinálom mert hogy akkor talán nem érez annyit, de ez már egy másik téma
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!