Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogy egy pasi jól használja a szerszámát?

Figyelt kérdés

Nem hülye csitri vagyok. Csak érdekelne hogy itt részletesen mire is gondolnak a lányok. Mert pontosan ezt még sosem tudtam meg. A ritmus? gyorsaság? mélyre hatolás?esetleg előjáték? ilyesmiben szeretnék választ kapni.Mikor mondja egy lány azt egy fiúról hogy jól használja?!

Bocs, tudom hogy volt már ilyen kérdés de a keresettek közül nem találtam kielégítő választ.

23 éves ambíciózus F :)

2009. aug. 7. 19:20
 1/7 anonim válasza:

Kedves 23 éves hajadon!

Sajnos nem tudom a választ a kérdésedre. Tapasztalj ;)

2009. aug. 7. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Hajadon azért nem:) Van másfél éve barátnőm... csakhát ugye a maximalizmus tombol bennem és azért szeretném ezeket tudni:)
2009. aug. 7. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez a kérdés... :-D Nem, nem ritmus, mélyre hatolás. Illetve szerintem nem így. Ha a másiknak örömet tudsz vele okozni, ha rendesen ki tudod elégíteni és nagyokat élvez veled, akkor jól tudod használni. Szerintem. 32/F
2009. aug. 7. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

1.Jó kezdés:Ne úgy menjen neki,hogy most akkor dugjunk.Odamegy hozzád,elkezd simogatni,csókolgatni,hogy érezze a Nő,hogy kivánják.

2.Hosszú előjáték:Magyarul ne tegye be 2 perc után,mert az nem mindig jó...persze van olyan,amikor már teljesen odavagy,és ezt választod,de sokszor a nőknek több idő kell a benedvesedéshez.

3.Legyen érzelmes a szex:Ne bánjon vele úgy,mint egy kur_vával.Tisztelje a nőt,legyen hálás érte,hogy az övé lehet.Adjon csókokat,kényeztesse a nőt.

4.Ne menjen el túl korán:Persze viszonyitani lehet,mi a túl korán,de ne 5 perc múlva...

5.Érezzen rá,mi a legjobb a nőnek:Mindenkinek más póz jön be a legjobban,és mindenkinek más ritmus.Változtasson a férfi,egyszer lassú,máskor gyors.

6.Elégitse ki a nőt:Ezt nem magyarázom :)

7.Szex után ne küldje haza a kedvest,bújjon oda,és mondja el,milyen jó volt :)

Szerintem ha ezek megvannak,akkor isteni a szex :)

*de szerelemmel a legjobb :)

2009. aug. 7. 19:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Orgazmusról sajnos nem beszélünk, mármint az szex közben nincs. Másfél év alatt 3x fordult elő:(.. Köszönöm a hosszú választ, értékelem:) majd igyekszem így tenni csak először még el kell érnem azt hogy ne csak én kívánjam a szexet
2009. aug. 7. 19:41
 6/7 A kérdező kommentje:

3.Legyen érzelmes a szex:Ne bánjon vele úgy,mint egy kur_vával.Tisztelje a nőt,legyen hálás érte,hogy az övé lehet.Adjon csókokat,kényeztesse a nőt.

Sokszor próbáltam már hogy akkor érzelmesebben csinálom, de mindig azt a jelzést kapom hogy gyorsabban vagy erősebben, ami miatt hamarabb is elmegyek. azt gondolom hogy a méreteim miatt nem jó barátnőmnek ha érzelmesen csinálom mert hogy akkor talán nem érez annyit, de ez már egy másik téma

2009. aug. 7. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ki tudja elégíteni a nőjét :-)
2009. aug. 7. 20:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!