Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális baki. ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Múlt hétvégén kipróbáltuk az anális szexet a barátommal, és meglepően jó volt. Nem élveztem el, de élveztem. De mikor kivette a péniszét, rajta maradt egy kis "maradék"....zavaromban kirohantam a fürdőszobába, felöltöztem, és hazajöttem. Azóta sem beszéltünk. Nagyon kínos volt. Egymás előtt sosem wczünk, és akkor pont így...testközelbe kerül az emberi mivoltommal. Nem tudom mit csináljak..2009. aug. 7. 19:14
1/7 anonim 

válasza:

Ilyen bárkivel előfordulhat,akkor is,ha a előtte tisztálkodtál.E miatt ne menjen tönkre a kapcsolatotok.Szexboltokban lehet kapni olyan készüléket,amivel beöntést tudsz magadnak csinálni,így kisebb a veszélye,hogy megint ez lesz.Vagy ha neked nem tetszik ez,akkor ne csináljátok többet.Beszéljétek meg a dolgot.Én is szégyellném magamat,de mivel nagyon szeretem a párom,e miatt nem hagynám,hogy vége legyen.
2/7 anonim 

válasza:

Kínosnak kínos, én is így jártam, de jót röhögtünk. Csinálj belőle poént, szerintem neki is kínos. Nevessetek együtt rajta
3/7 anonim 

válasza:

Szerintem ez teljesen "normális".Mindketten belementetek az anális szexbe.Mindketten tudjátok,hogy az a végbél.Mégis mire számítottatok??Virág esőre?Vedd természetesen és beszéljetek.Mondjuk ezt az anál szex előtt is kellett volna.Kommunikáció.Mióta vagytok egy pár?
4/7 anonim 

válasza:

Az ilyen bárkivel előfordul,de ha anális sexre kerül a sor akkor tessék ugy intézni "ott" hogy ez ne forduljon elő.Legalább tanultál az esetből. Mult hétvégén történt az eset és ma már péntek van.Ő se és te sem kerested ? Szerintem beszéld meg vele :)
5/7 A kérdező kommentje:
több, mint egy éve...beszéltünk is róla, meg "vicces" pár vagyunk, röhögünk ha valami nem jön össze, és megvan a szerelem is, de ez azért mindkettőnknek sok volt. Beszéltünk azóta, de érzem, hogy ott a szobában egy elefánt, amiről tudjuk, hogy ottvan, de kerülgetjük...szóba hozni meg nem tudom, hogy csináljam...
2009. aug. 7. 19:23
6/7 anonim 

válasza:

Én csak nevetnék rajta, aztán közösen megfürdenénk és folytatnánk tovább a szerelmeskedést! Ha szeretek egy lányt, ez egyáltalán nem zavarna!!! Sőt, megtisztelve érezném magam, hogy tudok egy intim dolgáról és láttam, hogy ő is ugyanúgy szokott kakilni, mint bárki más!!! Ezért, soha nem hagynám el, akit szeretek!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!