Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom a legegyszerübben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom a legegyszerübben megtalálni a pontos helyet ahova bekell tenni?

Figyelt kérdés
A mostani bnömmel már probáltunk egyszer szeretkezni, az elöjátékon tulvoltunk, de egyszerüen nem találtam a pontos helyet(nem tudtam neki betenni...) hogyan tudnám ezt korrigálni? Milyen pózban a legkönyebb a lyukba találni? Ha kicsit benyálazom a gumi felszínét akkor könnyebb lenne a dolog?
2008. máj. 20. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Hát a gumit ne nyald meg. Elméletileg az síkos. Nyálazd be az ujjad, és a csiklójától húzd lefelé, nyisd szét az ajkakat, majd a kezeddel irányítsd oda a fütyköst:D. Sztem a legkönnyebben úgy találsz be ha te vagy felül, és a lány felhúzza a lábait. Ha nem találsz be elsőre, ne addjátok fel. Nyúlj oda a kezeddel és próbálkozz tovább.
2008. máj. 20. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

A legegyszerűbb az lenne, ha megnéznél egy képet (mondjuk a neten) a külső női nemiszervekről, ott magyarázat is van. Értelemszerűen a hüvelybe kell "betenni". Esetleg kézzel tapogasd ki.

De ha próbáltátok és nem ment, annak lehet több oka is... Például a lány még nincs rá felkészülve, amitől a hüvely izmai begörcsölnek, és annyira öszehúzódnak, hogy képtelenség berakni. Aztán, ha nem elég nedves, az is hiba lehet, de a nem eléggé kemény erekció is okozhatja a problémádat. Mindenesetre erről érdemesebb lenne a lánnyal is beszélgetni.

2008. máj. 20. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Az első válaszadó vagyok: Mindenféle bunkóság és fikázás nélkül mondom h lehet hogy görbe a farkad... Voltam ilyen sráccal, és hát akkor már 3éve nem voltam szűz, de vagy 10perc eltelt mire be tudta rakni. Ez van. De próbálgassatok. Ne érezd cikinek, ne add fel... Sok szerencsét.
2008. máj. 20. 17:34
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) a 3. válaszadónak irom: nem görbe a farkam ( legalábbis nem annyira h az legyen a probléma ebben biztos vagyok) :)
2008. máj. 20. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első és harmadik válaszadó vagyok. TÉnyleg nem bunkóságból írtam hogy görbe lehet. Csak mondtam mint egy lehetséges indokot.
2008. máj. 20. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
91%

Valószínű az lehet a gond, hogy a lány még nem lazult el, amikor kísérleteztél. Olyankor nem igazán megy... jóval több előjátékot javasolok. Legyen jó nedves, és keresd meg előre a kezeddel, nyúljál is be... ha már úgy érzed, hogy bőven van hely, akkor mehetsz.

Ha már nem szűz, megkérheted őt is, hogy vezessen be téged, kézzel. Igaz, ezt nem mindenki tudja.

A legkönnyebb a behatolás a misszionárius pózban, ha a lány még egy párnát is a dereka alá tesz.

Ja: előtte nézz meg egy anatómiai atlaszt. Ha a szöget nem találod el, akkor is illeszkedhetnek ugyan a dolgok - csak nehezebben.

2008. máj. 20. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!