Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok hátránnyal indul egy fiatal, aki 23 éves kor felett kezdi a szexet? Esetleg érettebb? Utol tudja érni a többieket? Nehezebben tanul?

Szia
Miért indulna hátránnyal? Sokan akik már 13-15évesen megkezdik 30éves korukra kiégnek nem mindenki természetesen mielött felháborodást keltenék itt de a többség igen."Utol tudja érni a többieket?"<--miért kéne utol éri őket?? ajj ugyan már ne mással foglalkozz hanem saját magaddal ami neked jó na és persze a párodnak a ti dolgotok nem a külvilágé
17/L

Szia
Te eggyáltalán nem indulsz semilyen hátránnyal. Legalább neked volt már barátod, nekem még barátnőm sem volt.:-(
30f

24 éves pasi vagyok.
Gondoltam írok pár sort, mert végigolvastam a hozzászólásokat, érdekelt a téma.
Én még nem voltam nővel, azaz szűz vagyok. Ez van, majd talán az elkövetkező 1 évben összejön. Most biztosan azt gondoljátok, hogy nagyon csúnya vagyok, kövér vagyok, vagy valami betegségem van, vagy valami és azért nem feküdtem le még senkivel.
De ezek a fentiek közül egyikben sem szenvedek. Egyszerűen csak eddig még nem jött össze. Hogy bánom-e, hát azt bánom, hogy az elmúlt négy évben nem jött össze, azaz, hogy 20 éves korom óta nem voltam senkivel. Azt nem bánom, hogy 20 éves korom előtt nem voltam senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!