Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Menstruacio utan mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruacio utan mennyi idovel lehet szexelni?

Figyelt kérdés
2008. máj. 20. 15:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
akár menstruáció alatt is lehet, gusztus kérdése mindössze.
2008. máj. 20. 15:52
 2/12 A kérdező kommentje:
jou de akkor nem faj jobban???? vagy ijesmi....vagy faj egyaltalan???.....most lessz az elso...
2008. máj. 20. 15:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért fájna jobban? egyáltalán nem így van! egyébként vannak olyan nők, akik mensi alatt jobban kívánják a szexet!
2008. máj. 20. 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
A menstruácio alatt nyitva vannak néhány utak amik rendesen nem és ez valamilyen zavart is okozhat.
2008. máj. 20. 16:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg lehet menstruáció alatt szexelni, de az elsőt azért ne akkorra tervezd :)

Ha konkrét időpontra vagy kíváncsi, akkor szerintem a menzeszed után 2-3 nappal már lehet nyugodtan, addigra tuti, hogy teljesen "megtisztulsz" :)

2008. máj. 20. 16:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akár a végén is, vagy utána.. igazából tök mindegy, szerintem is csak gusztus kérdése.

Vannak akik ezalatt sokkal jobban élvezik a szexet. Egyszer szerintem érdemes kipróbálni :)

2008. máj. 20. 16:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Többen írták már, hogy ez leginkább gusztus kérdése, meg hogy mennyire van kedved véres törölközőket, ágyneműket mosni utána...

Régebben én is belementem párszor (az éppen aktuális barátom unszolására),de nekem mindannyiszor borzalmas élmény volt: azt hittem, a fájdalomtól szétszakadok! Ugyanakkor hallottam olyan lányokról is, akik ilyenkor kimondottan jobban élvezték a dolgot, mint máskor. Azonban én azt gondolom, hogy ezek a napok pont hogy arra valók, hogy a nő ilyenkor magába forduljon, megpihenhessen, békén hagyják, és képes legyen feltöltődni. Nem véletlenül tilos törvényileg is ilyenkor sok vallásban a nemi élet. A régiek tudtak egyet s mást az emberi szervezet működéséről...

2008. máj. 20. 16:58
 8/12 anonim ***** válasza:
29%
bna akkkor én elnodom hogy nem csak gusztus kérdése. hanem teljesen egészségtelen. mert a méhszáj olyankor nyitva van. és bármilyen korokozo bemehet és még elkaphatsz valami vertőzést ami meddővé is tehet. és nem kitaláltam. nekem a doki mondta ezt. persze sokan azthiszik hogy csak undor kérdése. bár szerintem elég undorito. nemértem a férfiakat ilyaen szinten hogy van kedvük egy véres pinába csucsogtatni. én nő vagyok
2008. máj. 20. 17:48
 9/12 anonim ***** válasza:
első két napon nem túl jó, mert akkor elég véres, de utána már nem vészes. Én olyankor élvezem legjobban. :)
2008. máj. 20. 21:02
 10/12 anonim válasza:
100%

alatta is lehet.

a beafsteak is véresen finom

2008. máj. 21. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!