Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! : Volt már, hogy masztizás után egy kicsit megdagadt a makkot fedő bőr?
Figyelt kérdés
24 éves fiu
Nekem néha előfordul, általában talán akkor, amikor gyorsan végzek, de nem biztos :)
Szóval azt figyeltem meg, hogy nagyon ritkán miután elvertem a makkor fedő bőr megdagad. Egy idő után elmulik, szóval nem zavaró, talán csak azért, mert ha az idő alatt szeretném ujra elverni az egyszeműt, ameddig meg van dagadva ott a bőr, akkor nem nagyon érzem, azt amit olyankor érezni kell
2009. aug. 7. 14:51
1/7 anonim 

válasza:

Olyan nekem is volt már, sőt, még fájt is... én hülye... :S
De másnapra elmúlt...
20/F
2/7 anonim 

válasza:

Persze, hogy van ilyen. Ne erőltesd túl! :)
3/7 A kérdező kommentje:
nem erőltetem, sőt vigyáztam a kicsikére :)
nekem még nem fájt sosem, csak kellemetlen, hogy megint rávernél, de nem érzel semmit a daganattól :S
2009. aug. 7. 16:28
4/7 anonim 

válasza:

ha túl sokat rángatom igen. de én nem szoktam finomkodni, pár óra múlva újra rárántok:D
5/7 anonim 

válasza:

Persze, hogy megsínyli a bré a köpülést. Azért az a dugattyúzás nem ugyan az, mint amikor brunyálás után csavarsz rajta kettőt....... hármat.
6/7 Zack válasza:
Nem lenne hülyeség mondjuk síkosítót használni, ha vered, mint a gép... (tapasztalat:))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!