Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha elélvez bennetek a barátoto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elélvez bennetek a barátotok, akkor egyből kifolyik a sperma, vagy hosszabb idő után kezd el "kicsöpögni"?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 14:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
rögtön kifolyik mert ugye semmi sincs ami benttartsa. nekem még úgy is folyik egy kicsit ha fekve maradok utána, úgy csinálom hogy egy kis pihi után feltérdelek és egy (vagy több) zsepire kifolyatom, ezt nem lehet szalonképesebben leírni:D
2009. aug. 7. 14:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is így szoktam, mert azonnal kifolyik. Sőt nekem van, hogy csomószor törölgetem és még utána is csöpög. Szóval irány a zuhany:S
2009. aug. 7. 15:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Csöpög, folyik mindent csinál...
2009. aug. 7. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
nekemis kifolyik....egy része :D később jön a többi...én utána elszoktam menni wcre azt ülök ott egy kcisit, míg kijön mind :D
2009. aug. 7. 17:53
 5/12 anonim ***** válasza:
jaja nagyon ömm..érdekes.nekem néha olyan hangot ad mintha finganék pedig csak a levegő és a cucc keveréke ami jön..de utálom.ezt a részét,persze csak ezt:D
2009. aug. 7. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
énis épp most tettem fel ezt a kérdést,mert azthittem ez csak nálam van igy.de most már megnyugodtam.Nem értettem miért folyik ki,azthittem az benn marad,igy mindig gumival csináltuk,vagy kivette miekőtt elment.Hát ez nagyon gáz.Ha ezt hamarabb tudom...
2009. aug. 8. 19:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Ugyan már, nem gáz az:)

Én szeretem, ha bennem megy el, akkor is, ha utána kifolyik. Törölgetni kell, nem nagy ügy:) Aztán zuhany

2009. aug. 8. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát igen.kivagyok akadva magamon,mert nem egy tapasztalatlan csaj vagyok,és az a hülye doki sem mondta,hogy ez természetes.na mindegy,köszi,hogy segitettetek
2009. aug. 8. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért is mondana ilyet egy doki? Én sem szoktam a nőgyógyászomról a szeretkezési szokásaimról meg a sperma természetéről beszélni
2009. aug. 8. 20:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Kit kérdezzek ha nem a nögyogyászt?a fogorvosom?

azt mondta azért van,mert sex közbe nem engedem el magam,még másik fogamzásgétlót is irt fel.szerinted normális?

2009. aug. 8. 20:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!