Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg igaz, hogy a visszahúz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy a visszahúzódó, csendesebb lányok vadabbak az ágyban?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 13:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Nem feltétlen, de volt már példa nemegyszer az én tapasztalataimban is. DE NEM 100!!!! Vigyázz ez nem feltétlen így van mindig.
2009. aug. 7. 13:23
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nem lehet általánosítani.
2009. aug. 7. 13:32
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Ez semmiképp nem igaz ebben a formában. Előfordul, hogy egy egyébként visszahúzódó lány az agyban vad, esetleg meglepően "perverz" dolgokat művel, de tapasztalataim szerint azért inkább az ágyban is visszahúzódóbbak, óvatosabbak. Legalábbis eleinte. Persze kivétel erősíti a szabályt. :)
2009. aug. 7. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Én inkább ugy mondanám, hogy az átlagos kinézetű lányok (értsd. nem bombanők) vadabbak az ágyban, de ezt sem lehet 100%ban készpénznek venni. :)

Ez is csak azért van,m mert egy átlagos hölgy úgy érzi "többet kell nyujtani" mint egy olyan lánynak aki esztétikailag sokkal jobban mutat nála.Bár ez csak az én tapasztalatom. :)

2009. aug. 7. 13:42
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Én pont az ellenkezője vagyok. Amolyan "szűzkurv@"

Szóban nagyon merész vagyok, de amikor oda kerül a sor, akkor megszeppenek.:)

2009. aug. 7. 14:05
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
13:42esnek mondanám, hogy az átlagos lányok azért tűnnek vadabbnak az ágyban, mert jobban el tudják engedni magukat. Nem foglalkoznak a műkörömmel, hogy tökéletesen laposnak látszódjon a has, hogy a legújabb pózt mutassa, mert ugye egy bombanőtől azt várják el. Hanem önmaga lehet, minden külsőség nélkül. A bombanők, plázacicák meg általában nem önmaguk külsöségek nélkül...:S
2009. aug. 7. 17:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a csendesebb lányoknak idő kell, hogy megbízzanak a párjukban, és azután kibontakozhatnak.
2009. aug. 14. 21:29
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

Én szerintem csendes vagyok és vad az ágyban.

20/L

2009. aug. 14. 23:12
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Eléggé csendes lány vagyok.:D Az ágyban viszont elég vad:D
2009. aug. 14. 23:26
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Nos engem csendes lánynak mondanak és bizony néha még a párom is elcsodálkozik rajtam, pedig 27 éves, egy-két dolgot látott már!! De ez álltalánosságban szerintem nem igaz, mert vannak barátnőim akik szintén ilyen kis "nyuszik" és hát az ágyban sem épp fenevadak!
2009. aug. 14. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!