Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szúr 2 menet után?
Figyelt kérdés
A hímvesszőmbe el kezd szúrni az ondóvezetékem teljes hosszában 2-3 menet után. Ez normális? Csak olyankor fáj amikor "mozgatom".2009. aug. 7. 13:11
1/4 anonim 

válasza:

Azt hiszem (nem biztos, így látatlanba'), hogy összekevered a két "vezetéket". Az ondóvezetéknek tudtommal nincs ilyen betegsége, ellenben a húgycsőgyulladás tünete ez. Azt könnyen lehet kapni túlerőltetéssel, amit okozhat akár a napi 6-10 önkielégítés is. (Egyéntől függ.)
Ilyenkor semmi nagyobb gond nincs, pár napra pihentetni kell a témát, meggyógyul. Ha nem, akkor irány az orvos. (Ez hasonlít az izomlázhoz, csak egy "másik" helyen. Annyiban is hasonlók, hogy ha sok ideig inaktív voltál, akkor könnyebben túlerőlteted magad, mintha "edzésben vagy".)
2/4 anonim 

válasza:

Ja még annyit, hogy a húgycsőgyulladást okozhatja gombás fertőzés is! Akkor egyből irány a doki! (Nem írtad, hogy élsz-e rendszeres nemi életet, és védekezel-e közben? Ezt jó lenne tudni...)
3/4 anonim 

válasza:

szerintem 1 menet bőven elég ne hajszold tul magad hiába jó a csajnak nekem is jó ha párom csinálja elbirnám viselni egésznap de tudom ha utána csinálja még meret én akrom neki is szur
4/4 A kérdező kommentje:
Az elsőnek: sosem maszturbálok, 1 éve vagyunk együtt barátnőmmel. Gyógyszerrel védekezünk, ezért nincs gumi, de biztos hogy nem gomba. A túleröltetés lesz.
Köszönöm a válaszokat. :)
2009. aug. 8. 14:21
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!