Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, eddig hány lánnyal feküdtetek le?
Figyelt kérdés
ha tudjátok pontosan :P és légyszi írjatok kort is2009. aug. 7. 12:39
21/36 A kérdező kommentje:
persze,az inkább 25-60 év közt :),igen vannak azért nagy férfifalók is:))értem,te meg inkább csak kihasználtad néha a kínálkozó alkalmakat :D
2009. aug. 7. 13:45
22/36 anonim 

válasza:

az hogy életem vele az jobb kifejezés. :D:D Elvégre egyszer élünk. És neked most is van kapcsolatod?
23/36 A kérdező kommentje:
nincs
2009. aug. 7. 13:54
24/36 anonim 

válasza:

nocsak.....hogyhogy? pedig jófejnek tűnsz ám....ez bűűn! :P
Orvosoljuk a dolgot? :D:D:D
25/36 A kérdező kommentje:
hm,a jófejség még nem minden a pasiknál...
2009. aug. 7. 18:36
26/36 anonim 

válasza:

Nemminden de igen jódolog, főleg, ha hosszább távra szeretnénk valakit. Akkor inkább létkérdés. :) És te sztem csúnya sem lehetsz.
27/36 A kérdező kommentje:
:))) miből gondolod?
2009. aug. 10. 15:53
28/36 anonim válasza:
nekem kicsit hihetetlen lesz de én most szombaton voltam túl a 26. lányon. Ebből 4 kapcsolat, a többi buliból van. tudom hogy hihetetlen igy ilyet hallani de akik ismernek , legjobb barátaim ők tudják. meg miért hazudnék igy anonymba..
16/F
29/36 anonim 

válasza:

Jólnyomod öcsém, de én a minőségre pályázok leginkább nem a mennyiségre. :P így jobban járok. A selejtet kihagymon a minőséget megtartom. :)) Miből gondolom? Netán tévedek? :D
Van egy megérzésem, aztán lehet, hogy csalóka. Szóval?
30/36 A kérdező kommentje:
nem szoktam,és nem szeretem magam minősíteni,ezt nem nekem kell eldöntenem:)) amúgy a egyetértek, a minőség sokkal fontosabb a mennyiségnél
2009. aug. 11. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!