Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg elélvezett vagy hazudott?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg elélvezett vagy hazudott?

Figyelt kérdés

A csajom azt állítja, hogy elélvezett és volt, amikor tényleg hevesebben vette a levegőt, meg hangosabban nyögött, meg olyan görcsösen hozzámsimult, de én nem éreztem belül semmi összehúzódást. Az előző barátnőimnél éreztem, de nála nem.

Hazudott, ugye?

2009. aug. 7. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Az orgazmusnak általad is érezhető jelei vannak, nemcsak a külső jelek, mint nyögdécselés. Beszéljetek róla, lehet hogy szégyenli és azt gondolja, hogy emiatt elhagyod. Ne sajnáld az időt az előjátékra és akkor kiderül.
2009. aug. 7. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem hüvelyi orgazmusa volt, mert akkor szerintem nincs izomösszehúzás
2009. aug. 7. 13:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert közben a csiklóját is ingereltem. De az orgazmusa akkor is érezhető a hüvelyében, ha csikló orgazmusa van, nem? Vagy ezt csak én gondolom így?
2009. aug. 7. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok,és a hüvelyi orgazmusnál nem mindig vannak összehúzódásaim.Illetve vannak,de nagyon minimálisan,szinte érezhetetlen.Ezek nekem lightosabb orgazmusok,de attól még volt.

Szerintem lehet,h volt orgazmusa,saját tapasztalat alapján.

2009. aug. 7. 14:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát remélem, mert rákérdeztem, és azt mondta, hogy volt neki. Csak azt mondta, hogy van úgy hogy az első erősebb neki és utána a többi már nem annyira.
2009. aug. 7. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

A legbiztosabb jele a bekövetkezett orgazmusnak a megfeszülő izmok, amik a csúcspont utáni állapotban ritmikusan 4-5 alkalommal újra összehúzódnak. Az orgazmus pillanatában minden izom megfeszül a testben, talán ez a legárulkodóbb jele annak, hogy barátnőd tényleg átélte az öröm minden pillanatát. A csúcspontot követő pillanatokban a vaginális izmok még több alkalommal megfeszülnek és elernyednek, ami ugyancsak arról árulkodik, hogy bekövetkezett az orgazmus. Az arc kipirul, a vérbőség miatt a szeméremajkak, a csikló megduzzadnak.

Amennyiben párod csupán hangokkal és légzéssel jelzi, hogy jó, amit csinálsz, de az izom összehúzódás elmarad, úgy biztos lehetsz abban, hogy egy szép színdarabba csöppentél.

2009. aug. 7. 14:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!