Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha egy pasi sex előtt, amikor nyal titeket, akkor a popsitokat is kinyalná? Esetleg meg is ujjazná?
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 10:55
1/11 anonim 

válasza:

Nem örülnék neki, ha megtenné. Ugyanis már az ismerikedés folyamán tisztáznám vele, hogy mi az ami nekem belefér és mi az ami nem. Hát ez nem fér bele és ha nem tartaná tiszteletben a kérésemet, akkor félbemaradna a szex.
2/11 anonim 

válasza:

hát...ha mindkét félnek örömet nyújt ezzel, akkor miért ne?
3/11 anonim 

válasza:

Embere(nője) válogatja. Nekem nyalni szokta a fenekem a párom, de én special "ott" szűz vagyok, s az is maradok. A páromat izgatja így néha próbálkozott, de elfogadja, hogy NEM. Így marad a nyalogatás, egyébként jó érzés, ha neki is az, akkor csak csinálja.
5/11 anonim 

válasza:

Én nem örülnék neki,engem ez nem vonz.De hát van akinek meg pont ez jön be.Beszéld ezt meg a partnereddel,kérdezd meg tőle,hogy mit szólna hozzá.
6/11 anonim 

válasza:

szintén, kinek a pap kinek a papné.
7/11 anonim 

válasza:

Nálam egyszer próbálkozott a volt barátom azzal, hogy a popsimat megujjazza, de nem ment neki. Kívülről maszírozta miközben nyalt, de az egész helyzet szörnyen megalázóvá vált nagyon hamar mindkettőnk számára. Neki, mert nem ment a dolog, nekem meg, mert nem mertem szólni percekig, hogy hagyja abba, mert szörnyen kényelmetlen nekem, amit csinál. De végül szóltam neki, hogy fejezze be. De biztos van olyan, akinek bejön. Szóval, ha ilyet tervezel a barátnőddel, akkor kérdezd meg tőle, hogy mit szólna hozzá. Még mindig jobb előre tisztázni, minthogy úgy járjatok, mint mi.
8/11 anonim válasza:
nekem szokta a párom én szeretem ö meg csupa szórakozásból kedvességből csinálja
9/11 anonim 

válasza:

Aki ettől undorodik, az még sosem próbálta, és nem csinálták neki. Fantasztikusan jó érzés, engem irtóra felizgat ha nyalhatom neki, ha kicsit lankadok, ez a tuti ellenszer:D Mi a párommal szoktuk egymásnak csinálni, és nagyon szeretjük. Mondjuk a nyalogatás után nem csókolózunk, mert az nem lenne higiénikus. Szerencsés vagyok, hogy a bnőm ilyen nyitott, és nem csak azt szereti ha az ujjam dugom be, hanem...
Persze ezt csak gumival szabad, ami miatt én annyira nem kedvelem, mert nem érzem annyira, de mivel ő imádja, megteszem, mert nagyon szeretem őt.
Most látom, hogy én nem is lettem megszólítva a kérdéssel, mert 34/F vagyok:D
10/11 anonim 

válasza:

Én szeretem... De pl a popsiszexet is, de olyan FÉRFI kell hozzá, aki türelmes, nem pedig egy mindenlében kanál kisfiú... 22L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!