Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Perverz vagyok? Mi bajom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Perverz vagyok? Mi bajom lehet, vagy ez másoknál is így van? 29 vagyok, nő.

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom önkielégítek. Amit a takarómmal csinálok, dörzsölgetem meg ilyesmi. Férjhez mentem volt előtte is több kapcsolatom, azt hittem egy férfival ugyanolyan lesz maga az "élvezet" mint mikor magamnak csinálom. Miért van az, hogy még mindíg "ragaszkodom a takarómhoz."

Ha pedig fel akarok izgulni akkor nagyon kemény dolgokra kell gondolnom, mint pld. Több pasi, erőszak, a sexben mindíg megaláznak, mint nőt, s én ezt élvezem. Az életben persze a párom kedves, lágy. Egyszer véletlenül (vagy szándékosan) a fenekemre vert, ő is elcsodálkozott, akkor jobb volt nekem, csak ettől az apró ütéstől. Csúnyán mondom, de nekem az jön be ha keményen megba..nak. Meg vagyok ijedve, mert elmondtam a férjemnek, s erre megkaptam: Te perverz vagy. Most mit tegyek? Marad a takaró és a fantáziám? Csak én vagyok ilyen abnormális?

2009. aug. 7. 10:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehet neki sokkal feminimebb lelke van. Van egy tuti módszer, hogy kiélhesd magad rajta. Fogod, szépen bekötöd a szemét és elkezdesz vele szerelmeskedni, aztán amikor már megnyugodott, kikötöd és megerőszakolod. Sztem te is élveznéd, és talán ő is rákap az ízére, de egy próbát megér.

;)

2009. aug. 7. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:

mért nem köttök kompromisszumot? h néha-néha teljesíti a kívánságaidat. sztem ennyi járna neked. ha neked így a jó, akkor rákéne venned h legalább néha elégítsen ki úgy, ahogyan te szeretnéd. sztem ez megoldható lenne.

ami meg a masztizást illeti.....most is csak azt tudom mondani, amit eddigis is, de mindig lepontoztak érte, h bizony van a masztizásnak hátul ütője, és fasság az h folyton bíztatják a lányokat h persze, maszturbálj, ismerd meg a tested, stbstb. aztán a végén így fognak járni. megszoktad magadnak, úgy ahogyan te csinálod, azzal a tajkaróval, és fiúval azmár sosem lesz olyan. csakha magadnak csinálod. ez van. a masztizás hátulütője.

2009. aug. 7. 14:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!