Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől fáj amikor bennem van a párom?
van amikor még az elején fáj, mikor belémhatolna, de van olyan is, hogy akkor amikor már bennem van, egyszer elkap egy hirtelen fájdalom és utána nem lehet már folytatni. már 3,5éve nem vagyok szűz és nagyon szeretem, ő volt nekem az első. mindent megbeszélünk, de már ő sem tudja hogy ez mitől van, lehet a stressz? meg nem vagyok vmi nedves sem :(
kérlek csak értelmesek válaszoljanak!

nem szedsz fogamzásgátlót? Az csökkenti a libidót egyeseknél.
Próbáljátok meg síkosítóval...ha úgy is fog fájni, akkor menj el nőgyógyászhoz!

A nedvesség hiánya a baj. Illetve az is, hogy most már ennyi kudarcélmény után még inkább szorongsz.
A problémát az oldaná meg, hogy ha nem erőltetnétek azt, ami nem megy, azaz ha fáj, abba kell hagyni. És az sem árt, ha nem bedöfi, hanem óvatosan teszi be, illetve ha Te irányítod, pl. felül vagy, szerintem lovaglás helyett ráfekvés jobb.
Legyen hosszabb az előjáték, aktus előtt izgasson a barátod orálisan is, ez szerintem nagyon fontos. Amíg a szokványos aktus nem megy, próbáljátok másképp, kézzel, szájjal, vagy úgy, hogy (pl. szemből az ölébe ülve) ráülsz a farkára és mozogsz rajta, de nem rakja be. (Így is el lehet menni mindkét félnek, és "gyakorlásnak" tökéletes)
28/n

Az első válaszoló vagyok...
Én is szedtem tabit, és nálam is volt ez...és a síkosító segített. Nem kell belölle sok, egy flakon sokáig elég. Próbáld ki a durex verry cherry-síkosítót,az nagyon jó!
Ja, és mehet a több kényeztetés is, úgy csak még jobb lesz :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!