Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől fáj amikor bennem van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől fáj amikor bennem van a párom?

Figyelt kérdés

van amikor még az elején fáj, mikor belémhatolna, de van olyan is, hogy akkor amikor már bennem van, egyszer elkap egy hirtelen fájdalom és utána nem lehet már folytatni. már 3,5éve nem vagyok szűz és nagyon szeretem, ő volt nekem az első. mindent megbeszélünk, de már ő sem tudja hogy ez mitől van, lehet a stressz? meg nem vagyok vmi nedves sem :(

kérlek csak értelmesek válaszoljanak!

2009. aug. 7. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:

nem szedsz fogamzásgátlót? Az csökkenti a libidót egyeseknél.

Próbáljátok meg síkosítóval...ha úgy is fog fájni, akkor menj el nőgyógyászhoz!

2009. aug. 7. 09:01
 2/7 anonim ***** válasza:

A nedvesség hiánya a baj. Illetve az is, hogy most már ennyi kudarcélmény után még inkább szorongsz.

A problémát az oldaná meg, hogy ha nem erőltetnétek azt, ami nem megy, azaz ha fáj, abba kell hagyni. És az sem árt, ha nem bedöfi, hanem óvatosan teszi be, illetve ha Te irányítod, pl. felül vagy, szerintem lovaglás helyett ráfekvés jobb.

Legyen hosszabb az előjáték, aktus előtt izgasson a barátod orálisan is, ez szerintem nagyon fontos. Amíg a szokványos aktus nem megy, próbáljátok másképp, kézzel, szájjal, vagy úgy, hogy (pl. szemből az ölébe ülve) ráülsz a farkára és mozogsz rajta, de nem rakja be. (Így is el lehet menni mindkét félnek, és "gyakorlásnak" tökéletes)

28/n

2009. aug. 7. 09:03
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! szedek tabit, lehet hogy az a baj, nah meg az hogy csak 2hetente tudunk találkozni és elszoktam már a szextől,mert régen mikor mindketten kolisok voltunk akkor nem volt ez a probléma csak néha fájt. nem szokta bedöfni, mindig nagyon óvatos velem, és általában csak akkor sikerül bejutni, ha én vagyok alul, a lovaglás nagyon ritkán megy, csak ha nagyon be vagyok indulva.
2009. aug. 7. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok...

Én is szedtem tabit, és nálam is volt ez...és a síkosító segített. Nem kell belölle sok, egy flakon sokáig elég. Próbáld ki a durex verry cherry-síkosítót,az nagyon jó!

Ja, és mehet a több kényeztetés is, úgy csak még jobb lesz :)

2009. aug. 7. 09:35
 5/7 A kérdező kommentje:
van sikosítónk K-Y Jelly de nem mindig használjuk. sztem az előjáték az jó,mert ugy szoktuk kezdeni és mikor már ugy érzem hogy most mehet akor mindig mondom, de mégsem jön össze :(
2009. aug. 7. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
azért fáj mert szögesdróttal van körbetekerve a farka :D
2009. aug. 10. 14:35
 7/7 A kérdező kommentje:
ez nem vicces zserintem ha valami fáj, de remélem egyszer nagyon rosszul jársz majd te is és megtudod milyen rossz!!!!
2009. aug. 10. 17:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!