Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig bírod ki maszturbálás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírod ki maszturbálás nélkül?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 08:19
1 2 3 4 5
 41/47 anonim válasza:
max 1 nap :D De már akkor is alig bírok már elaludni
2011. márc. 20. 16:18
 42/47 anonim válasza:

Volt egy fitymafék műtétem, 5 napig bírtam ki, utána próbáltam egy óvatos módszert, és hál az égnek az egyik varrat kiszakadt, fájt 2-3 napig, azóta nem, ez volt 5 napja, szóval most megint 5 napnál járok, de már egyszerűen megőrülök, és körülbelül még 3 hétig kéne kibírnom, MINIMUM. Ti ezt eltudjátok képzelni? Napi 2-3x szoktam verni, most meg, hogy nem bírtam, kb. 2 héttel tovább tart a végleges gyógyulásom, ami alapjába véve másfél hónap, és nem verhetem most hetekig, mert ha megint felszakadna a seb, én abba belehalnék. SZóval most tűrtőztetnem kell magam, de egyszerűen lehetetlen, ráadásul jövőhéten suli, és amikor a dögös osztálytársnőim odaülnek elém. ÓÓÓFÁKKKK.

Segítsetek már, nem tudtok valami módszert, ami nem veszélyezteti azt, hogy a sebem felszakadjon? Mert azzal, hogy áll nincs baj, de amikor elmegyek, nagy nyomás megy a farkamra, és az úgy parás, de ez kibírhatatlan.

2012. márc. 9. 00:45
 43/47 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy nem bírod ki néhány hétig... Nekem 9 nap körül van a rekordom, de ez nem olyan nekifeszülős rekord csak nem volt kedvem és kb. ennyi jött ki 1 nap -\+-ba. De főleg hogy most suli van iszonyat be vagyok táblázva, szerintem jó hogyha az elmúlt két hétben 3-szor volt. Most is már kb. kedd óta nem csináltam. Mostmár nincs is kedvem. Lehet elmegyek néhány hétig:D.
2013. szept. 14. 23:20
 44/47 anonim válasza:

Én is napi 2-3 szor végeztem, most próbálom 0 ra csökkenteni mondanom se kell baromi nehéz a múlt hetet kibírtam de a szombat estét nem:(

Azaz 7 napot.

Most 5 napnál járok és 1hónap a célom legalább egyrészt hogy valyon utána mennyire kívánom. vagyis menni fog ha még bajod is lesz töle 2vel fentibbnek.

2017. jan. 8. 17:08
 45/47 anonim válasza:
Nappal menni fog. Csinálj valami elterelőt. Este ha nem tudsz elaludni nélküle akkor vegyél be altatót vagy fáraszd ki magad. És kerüld az OLYAN gondolatokat.
2017. jan. 8. 17:12
 46/47 anonim válasza:
Első kettő: 14F
2017. jan. 8. 17:17
 47/47 anonim ***** válasza:
Hónapokig. A leghosszabb 2 hónap volt. És nem is voltam kiéhezve, hanem csak úgy miért ne alapon nyúltam hozzá megint.
2022. nov. 11. 02:30
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!