Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírod ki maszturbálás nélkül?
Volt egy fitymafék műtétem, 5 napig bírtam ki, utána próbáltam egy óvatos módszert, és hál az égnek az egyik varrat kiszakadt, fájt 2-3 napig, azóta nem, ez volt 5 napja, szóval most megint 5 napnál járok, de már egyszerűen megőrülök, és körülbelül még 3 hétig kéne kibírnom, MINIMUM. Ti ezt eltudjátok képzelni? Napi 2-3x szoktam verni, most meg, hogy nem bírtam, kb. 2 héttel tovább tart a végleges gyógyulásom, ami alapjába véve másfél hónap, és nem verhetem most hetekig, mert ha megint felszakadna a seb, én abba belehalnék. SZóval most tűrtőztetnem kell magam, de egyszerűen lehetetlen, ráadásul jövőhéten suli, és amikor a dögös osztálytársnőim odaülnek elém. ÓÓÓFÁKKKK.
Segítsetek már, nem tudtok valami módszert, ami nem veszélyezteti azt, hogy a sebem felszakadjon? Mert azzal, hogy áll nincs baj, de amikor elmegyek, nagy nyomás megy a farkamra, és az úgy parás, de ez kibírhatatlan.
Én is napi 2-3 szor végeztem, most próbálom 0 ra csökkenteni mondanom se kell baromi nehéz a múlt hetet kibírtam de a szombat estét nem:(
Azaz 7 napot.
Most 5 napnál járok és 1hónap a célom legalább egyrészt hogy valyon utána mennyire kívánom. vagyis menni fog ha még bajod is lesz töle 2vel fentibbnek.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!