Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől lehetett? : )
Figyelt kérdés
Ma (vagyis már tegnap 01:30van) szeretkeztünk párommal, pár perc után elment,én meg még akkor bele se jöttem ... 2napja szeretkeztünk tehát azt se nagyon lehet mondani, mert biztos azért, mert régen volt, mert nem... :P És ilyen még nem volt 4 év alatt, h eddig bírja. Ja és hazafelé azt mondta h nagyon nagyon fáradt... De fáradtságtól elmegy 10perc alatt?
Járt már valaki így?
Párom 24éves, én 20.
2009. aug. 7. 01:36
1/5 anonim 

válasza:

hát, előfordulhat ilyen a legjobb helyeken is.
2/5 anonim 

válasza:

F/L
Ha csaj akkor nem tom
Ha fiú akkor szar kedve volt
3/5 A kérdező kommentje:
A 20éves lány én vagyok, értelem szerűen tehát ő a 24 éves pasi. :)
2009. aug. 7. 01:40
4/5 anonim 

válasza:

A faradsagtol lehet, sot a stressztol is. :(
5/5 anonim 

válasza:

Á sztem a fáradtságtól tovább kéne bírnia!Szóval nem tom h mi lehet az oka ennek!Lehet h lefeküdt mással és ideges h kiderül meg minden és ezért ha veled sexek hamar elmegy!Bár lehet más oka is a munkahelyi gondok vagy családi vagy stb.Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.Üljetek le és beszéljétek meg h mi a baj!De őszintén.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!