Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lenne egy elég fura kérdésem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy elég fura kérdésem. Minden nap maszturbálok már több mint 10 éve. Van, hogy napi több alkalommal. (6x) Ez normális? Sőt. Néha félre kell vonuljak egy beszélgetés alatt.

Figyelt kérdés
18 éves vagyok de még nem találtam meg azt akivel megtörténhetne az első együtt lét. Vágyom a szexre...de ennyire?? :-S Sőt. Volt olyan is, hogy kocsiban, miközben apumék elöl voltak. Annyira nem bírtam megállni.
2009. aug. 6. 23:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
szerintem ez már nem normális, fordul szakemberhez vagy kösd le a fölös energiádat, sportolj valamit. túl sok a szabadidőd.
2009. aug. 6. 23:59
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Már bocsánat de ez már egyáltalán nem normális! én kb. hetente vagy van hogy havonta egyszer... de ez most nem lényeg. elvileg napi 1 alkalom még belefér... de több?! olvastam valahol hogy ha naponta többször is az már beteges, szúval szexmániáról beszélünk...
2009. aug. 7. 00:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam betegnek. Csak jol érzem magam tőle. Sokat sportolok. És nem ugy hatszor, hogy reggel délben és uzsira...hanem 6 szor egymást után elmegyek. Csak nemtudom, hogy ez másnál, hogy működik. nincs sok szabad időm...csak ha rámjön félremegyek.
2009. aug. 7. 00:06
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

Miért szexmánia a napi többszöri maszturbávió??? Van, hogy a pasimmal nap 3X csináljuk, és még masztizok is mellette. Ez nem szexmánia.

Kérdező: Lány vagy, ugye? Hogy-hogy nem találsz egy pasit, aki tetszik? vagy egy jó barátoddal is csinálhatod, akiben megbízol.

2009. aug. 7. 00:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Lenne jelentkező..nem lenne baj a találással. Csak...nem bíztam még meg egy barátomban se annyira, hogy odaadjam neki magam. Nekem ez nagyon fontos, hogy akivel előszőr lefekszem sokáig maradjunk együtt és ne csak ugy a levegőbe történjen. Különben én is csodálkoztam, a szexmánián :-) sok barátnőm meséli, hogy képesek egy utazás alatt vonaton wc be majd este reggel asztalon. és ezt mind egy nap. és nem betegek...csakhát..élvezik a dolgot :-)
2009. aug. 7. 00:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Aha, értem...hát igen, az elsőnél fontos, hogy ne vmi jött-menttel történjen. Csak jön majd az igazi... :) Azért is írtam, hogy jó barátot, de te tudod.

Különben azért maszturbálsz ilyen sokat, mert már nagyon kívánod. Szóval nyugi, nincs semmi probléma. :)

2009. aug. 7. 00:34
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi :-) írták már azt is, hogy lelki probléma. Hát igen vannak problémák a családomban...de nem hiszem hogy emiatt lenne. Hisz kinek nincsenek? :-)
2009. aug. 7. 00:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is normális. Főleg ilyen korba. Nincs veled semmi baj ne aggódj! :)
2009. aug. 7. 00:42
 9/11 anonim válasza:

én általában napi 2-3 szor csinálom, de volt már hogy 4 szer is... és azt hiszem 5 is volt már, de nem vagyok benne biztos... nekem is volt már olyan hogy kocsiban vertem ki, amikor anyámék nem voltak ott... :D sőt mamánál is volt többször is :D kivonultam a kinti garázsba, és ott :D:D:D:D

Szerintem normális... Miért lenne nem normális?: D

2009. aug. 7. 11:42
 10/11 anonim ***** válasza:

sziasztok!

megint én a 00:01

szerintem sem mánia az újság írta... nekem volt hogy 3szor egymás után, de ezt csak vízsugárral tudom mert egyébként ha normálisan akkor orgazmus után olyan érzésem van hogy nem helyes és rögtön abbahagyom... de a vízzel... azzal teljesen más :D

am ha így már benne vagyunk a témában akkor ti milyen házi eszközöket ajánlotok? :P

am szerintem is ez annak tudható be hogy már nagyon kívánod...

2009. aug. 7. 23:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!