Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmentes hónapok, de miért?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,2 éve vagyok együtt a barátommal.Ő 21 éves. Nem szexeltünk már négy hónapja pedig már bedobtam magam többször is mindenféle hancúruciban,de semmi.Látom h ő is akarja de mindig talál kifogást... Nehogy a kis tesóm vagy a szüleim ránk nyissanak.Korábban is hetente csak párszor volt. Sokat dolgozik ugyan de akkor is....:S2009. aug. 6. 23:28
1/7 anonim 

válasza:

Kapcsolatban azért ez nem vmi normális... négy hónapot pasi nem bír ki szex nélkül.:S
2/7 anonim 

válasza:

lehet hogy van valakije, kérdezz rá. egyébként nem mindenkinek egyforma a szexuális étvágya, de 4 hónap azért már végképp nem normális, valami nagy gond van nálatok, nem is értem hogy tudod ezt így elviselni, nem teszed szóvá/borítod ki a szaros bilit, egyebek?
3/7 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már többször és mindig azt mondta h nincs senkije. Viszont én már mindent bevetettem és nagyon rosszul esett h mégse lett semmi. Már teljesen elkeseredtem és azt hittem h velem van a baj és akkor megismerkedtem egy sráccal akivel megvolt a kölcsönös testi vonzalom és megcsaltam vele a párom. Már bánom de ezt nem lehet visszacsinálni...Köszi az eddigi válaszokat,annyit kérnék még h majd kort meg nemet is írjatok!
2009. aug. 7. 00:04
4/7 anonim 

válasza:

ha már meg is csaltad, akkor egyértelmű hogy mit kell tenned: hagyd el. előző voltam. 20L
5/7 A kérdező kommentje:
De nehéz nagyon dobni mivel az első szerelem. És 2 év az az én koromban nagyon hosszú idő. Meg is kérte a kezem én pedig igent mondtam. Majdnem minden jó lenne, de a szex ha nagy ritkán van is akkor se mindig jó.
2009. aug. 7. 00:36
6/7 anonim 

válasza:

Hát ha már a kezed is megkérte, akkor nincs sok időd gondolkodni:
a) egész életedet szex nélkül /vagy nagyon kevéssel/ akarod leélni
b) megmondod neki, hogy változtasson, és egy hónap múlva hozol egy kisebb döntést, 1-2 hónappal később meg egy véglegeset /vele vagy mással/ ez alatt bizonyíthat
c) gondolva arra, hogy kis eséllyel lesz már ebből rendes kapcsolat, inkább tovább keresed az igazit
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. igazatok van azthiszem megfogadom a tanácsotok. köszi mégegyszer
2009. aug. 7. 22:05
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!