Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Félek"tőle, nem vagyok szűz, de Vele ez lesz az első. Elronthatom?
Figyelt kérdés
kb.5 hónapja lett vége a 4 éves kapcsolatomnak.Viszont van egy srác,őt már kb fél éve ismerem,mostanában sokszor találkozunk.Minap elhívott magához filmezni, de "csak" csók volt.Pedig annyira vágytam rá, hogy szeretkezzünk..teljesen nedves voltam.Csak én hülye egyfolytában arra gondoltam, hogymivan ha valami nem ugy lesz,valamit rosszul csinálok.Ő lenne a 2.fiu az életemben sex terén.Az előző barátommal ugye 4 évig voltunk együtt, ott már tudtuk vele mit-hogyan..de ez nekem nagyon új! Nem tudom mivan, megbeszéljem a sráccal?Vagy hagyjam a dolgokat maguktól alakulni.. :S ne osszatok le lécci
20/L
2009. aug. 6. 23:13
1/5 anonim 

válasza:

Amit eddig csináltál, az eddigi tapasztalataidat használd most is és nem lesz gond, ha összejöttök, akkor úgyis beszéltek majd róla, hogy neki mi a jó és neked mi a jó...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekezni fogok!
2009. aug. 6. 23:28
3/5 anonim 

válasza:

Nyugi nem fogod elrontani! És nem csak rajtad áll. A legtöbb fiú szeret irányítani:)
4/5 anonim 

válasza:

Nyugi, nem ronthatod el! Jön ösztönösen. De én a helyedben elmondanám a srácnak, hogy mi a helyzet. Ha normális, akkor megérti. Ha meg kiakad, akkor jobb is, hogy kiderült róla. De valószínűbb, hogy örülni fog neki, hogy ennyire megbízol benne.
5/5 anonim 

válasza:

Ne görcsölj, bízd rá magadat. Semmit nem kell megbeszélni, miért is kellene? Már az is jó előjel, hogy teljesen felizgultál, ugyhogy nem lesz semmi gond, csak engedd el magadat és ne arra gondolj hogy mit fogsz elrontani, hanem élvezd minden érintését:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!