Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezem a szexet! Miért van ez?
Figyelt kérdés
Amikor szeretkezem a barátommal nem nagyon érzek semmit.Csak akkor ha "kívül"kényesztet illetve simogat vagy ott dörzsöli.:)De ha berakja nem nagyon érzek semmit és úgy nincsen orgazmusom.Nem tudom h miért van ez pedig nagyon szeretném ha már így is lenn nem csak magam miatt hanem a barátom miatt is!
21/L
2009. aug. 6. 22:36
1/6 anonim 

válasza:

próbáljátok és csináljátok sokat olyan pózban ahol a pénisze töve dörzsöli a csiklódat, lovaglóban például.
2/6 A kérdező kommentje:
megpróbáljuk:Dcsak nekem eddig nem volt túl szimpatikus ez a póz.de egy próbát megér!!:D
2009. aug. 6. 22:44
3/6 Giovanni 

válasza:

Hát ha nem érzel semmit vagy a barátod méretével van gond ,vagy te vagy nagyon kitágulva.
4/6 anonim 

válasza:

Nálunk is ez a helyzet, pedig én fiú vagyok..Orálissal nincs semmi gond..viszont hát maga a szex bnőm részéről nem valami hude... Mekkora szerszámmal rendelkezik a barátod? Lehet hogy tényleg kicsi van neki, vagy te vagy kitágulva. Esetleg volt valami olyasmi hogy előtte egy olyannal voltál akinek elég nagy volt? mert az is lehet baj... De vannak ilyenek hogy nem passzolnak össze az emberek:S
5/6 A kérdező kommentje:
Minden tökéletes szerelmesek vagyunk elég nagy van neki 20 cm,azzal nem lehet baj.Az előtte lévő pasijaimnak is hasonló méreteik voltak,szval ez sem lehet.De kipróbáltuk a lovagló pózt és úgy már valamit kezdtem érezni mert én diktáltam a tempót és én mozogtam de még mindig nem a legjobb.:SHa az a baj h nagyon kivagyok tágulva azon hogyan tudok segíteni??
2009. aug. 7. 15:02
6/6 anonim 

válasza:

nekem is csak lovaglóban jó, emiatt ne izgulj. Megoldás: csináljátok akárhogy, de amikor neked közeleg, a lovaglóban menj el, és utána megint a pasidé a terep.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!