Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem mennek egyes dolgok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mennek egyes dolgok a szexben?

Figyelt kérdés
a párom sokszor nyomaszt azzal hogy lovagoljak..nem egyszer probáltam de nem igazán ment.azt is szeretné ha szájjal kielégiteném de ahhoz még nincs kedvem föleg hogy elég sokat mondja hogy csináljam és még maradék kedvem is elmegy az egésztöl.a másik problémám hogy iszonyat nehezen izgulok fel...attol tudnék ha csunya szavakat sugdosna a fülembe de komolyan,de ö azt hiszi szerintem ezt csak viccelem.meg szeretné hogy más pozokat is probáljunk ki de én még nem igazán akarom mert még fél honapja élünk szexuális életet és még egy kicsit szerintem maradnék 2poznál.szerintetek mit csináljak ezzel a helyzettel?köszi elöre is
2008. máj. 20. 10:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
első válaszolonak:őrűlj hogy te olyan tőkéletes vagy meg mindenki magábol indul ki.kérdezőnek:beszéld meg a pároddal milyen poz jo neked és ne mondogassa a szájjal valo kielégitést mert téged az zavar.majd egy kis idő után mikor te ugy érzed ugy is meg csinálod.ha igazán szeret nem erőltet semmit sem rád ha pedig igen hagyd ott a fenébe mert nem szeret igazán.Szex kőzbe mondja milyen pozt szeretne?
2008. máj. 20. 11:10
 2/12 anonim ***** válasza:
az első két válaszolónak..inkább ne irtatok volna.én is azt tanácsolom beszéld meg vele,én is voltam ilyne helyzetben és egyre jobban nem akartam tőle semmit,mert rám akart erőltetni elsőre dolgokat..aztán a mostani párom totál ellentétje.megérti ha valamit nem akarok stb
2008. máj. 20. 11:16
 3/12 A kérdező kommentje:
igen akkor mondja.
2008. máj. 20. 11:16
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd ott a pasit ha még akkor is mondja én felőltőznék és ott hegynűám.mert az ilyen pasi tőled nem kapja meg emit akar el megy máshoz.bocsi hogy ezt irom de én is jártam már igy.jobbat érdemelsz.
2008. máj. 20. 11:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy tényleg beszéld meg vele! A másik meg, hogy miért kapkod az egésszel, amikor még csak fél hónapja éltek szexuális életet, nem kéne mindjárt belevágnia a lecsóba, az nem így megy! Lehetne türelmesebb... Ha úgy érzed, sehogy sem jó, akkor keress mást! Nálam is volt egy dolog, ami annyira nem akartam az előző kapcsolatomban, pedig a barátom nagyon, és én meg mindent szeretek megadni, de arra valahogy nem tudtam rávenni magam! ÉS rájöttem, hogy a kapcsolatunk miatt volt, mert nem volt az igazi, nem volt olyan mély... nem szerettem úgy már.. És ez valamennyire rányomta a bélyegét a dolgokra... A mostani barátomnál meg én hoztam fel dolgokat és nagyon szeretek is mindent megadni neki, mert szeretem és élvezem, ahogy zajlanak köztünk az események! Abban is van valami, hogy előbb vagy utóbb lehet keres mást!
2008. máj. 20. 11:25
 6/12 A kérdező kommentje:
semmuféleképpen nem hagynám ott mert biztos vagyok benne hogy nagyon szeret mert mindig minden ugy van ahogy én szeretném.csak valamiért vannak amik ezekhez ragaszkodik és megsértödik miattuk de utána mindig bocsánatot kér
2008. máj. 20. 11:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Az elso valaszolonak uzenem: nincs frigid csaj, csak bena pasi! Te is biztos jo xar lehetsz az agyban ilyen hozzaallassal.

A kerdezonek: Probalkozzatok, tanitgassatok egymast. A szeretkezes muveszet, hosszu ido elsajatitani, es ahany ember annyifelet szeret. Ha igazan nem mukodik, ugyse lesz tartos a kapcsolatotok.

2008. máj. 20. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
a barátodnak üzenném hogy ne erőltesse a dolgokat, ha nem szeretnéd akkor nem kell.. a szex sohasem arról szól hogy valamit muszály, hanem arról szól, hogy mind a ketten nagyon jól érezzéteg magatokat és egymást is:)
2008. máj. 20. 11:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát ez mindenképpen meg kellene beszélned vele, fél hónap szexualitás után a nők nem csinálnak meg mindent, (a legtöbbje legalábbis), szóval ez még nagyon rövid idő, fokozatosan kell mindent kipróbálni, ezt valahogy meg kéne vele értetned, szerintem egyébként neki is magától fel kéne ezt fognia, hogy ne csak magára gondolj hanem rád is, szóval beszélj vele komolyan erről a témáról, más tanácsot nem tudok adni.

Ezeknek a dolgoknak egyébként ennyi idő után nem is kéne mennie. Csak lassan, ahogy belejössz a két ismert pózba, utánna majd esetleg te is kipróbálnál mást és egy idő után talán az orális dolgokhoz is lenne kedved.

Akik meg trágár dolgokat írtak, azok olyan fiúk akiknek soha nem lesz normális szerelmi élete, mert attól hogy dugnak valakivel az még nem kapcsolat és nem szerelmi élet. Remélem a te pasid nem ilyen és nem az írottak szerint vélekedik a nőkről.

2008. máj. 20. 13:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Már nem azért de ha frigid lenne akkor fel sem izgulna, és odaáig nem jutna, hogy együtt legyen a barátjával! A frigid nő nem gyakori, csak sokakat tartanak annak, mert nem mer mindent megcsinálni, vagy mert nincs kedve, vagy egyéb ostoba indokok miatt! Senki nem lesz frigid attól hogy nem csinál meg mindent másfél hónap után!

A kérdezőnek pedig: Beszéld meg vele mindenképpen, hogy várjon egy kicsit, hogy szod a helyzetet. Nem kell mindent elkapkodni, másfél hónap még nem olyan sok idő :) Kortól és tapasztalattól függ hogy másfél hónap után az ember mit enged, mit csinál meg és mit nem. Sok szerencsét! :)

2008. máj. 20. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!