Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy borotvaljam a nemiszervem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy borotvaljam a nemiszervem? 2 naponta, boven lent

Figyelt kérdés
ha leborotvalom visszafele is huzom a borotvat,csupa sebes lesz masik napra.2nap mulva megint levagom s akkor lejon a seb is es kezdodik elolrol.mit tegyek ellene?hasznalok borotvagelt es pudert is.hasonlo tapasztalat?
2009. aug. 6. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
elöször huzd lefelé a ször növekedésével egyezö irányba aztán felfelé igy nem huzza akkora erővel ki h kipattogzóggyon
2009. aug. 6. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem muszály kétnaponta borotválni, egy pici van rajta az nem nagy gond.
2009. aug. 6. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Amikor én elkezdtem borotválni(előtte csak ollóval vágtam amennyire lehet) akkor nekem is sebesedett kicsit.De ez egy idő után elmúlik ha megerősödik a bőr.
2009. aug. 6. 21:48
 4/10 A kérdező kommentje:
de nagyon szur,es ketnaponta szertkezunk a baratommal,es nagyon zavart ha borostas volt:(
2009. aug. 6. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem őt nemzavarná ha van egy kis borosta.Amugy idővel elfog múlni a szúró érzés is és a sebesedés is.
2009. aug. 6. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Talán nem bírja a bőröd ezt a sok "megpróbáltatást", de szerintem el fog múlni.
2009. aug. 6. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Borotvahab nelkul ne csinald teeeeeee aze lesz sebes... S foleg ne olyan borotvaval amit mar hasznaltal es kekszes is kell.
2009. aug. 6. 22:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
azért mert 2naponta csinálod..és amikor picike a szőr akkor fáj meg piros lesz..várd meg még megnő és sajnos 4-5 naponta lehet csak h ne legyen túl piros akkor nő meg eléggé.és persze borotva hab/gél
2009. aug. 6. 22:55
 9/10 A kérdező kommentje:
igen irtam azt hogy hasznalok borotvagelt(marmint habot)meg pudert de a szesz nagyon csip
2009. aug. 7. 14:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyepkent miert nem lehetne gyantacsikkal? vekonnyal, attol nem lesz gondodd h ket naponta visszano!
2010. okt. 19. 16:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!