Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehetne orgazmusom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne orgazmusom? Mindent kipróbáltam már.

Figyelt kérdés

már 2 éve élek sexuális életet,dem ég sosem sikerült orzagmusig eljutnom,pedig nyugiba vagyuunk mindig,ráhangolódok,kívánom a pasim,megmondom neki hogy a legjobb nekem,de semmi :S:S jövő héten nála alszok szeretném már végre ha neki is sikerélménye lenne... hogy csináljam?hogy csináltátok ti?tapasztalatok

23/L

2009. aug. 6. 21:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Saját magad elő tudod idézni maszturbálással?

Ha nem, akkor az a gond, gyakorlás!

2009. aug. 6. 21:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Nagy tévedés ez a hozzáállás, az orgazmusod nem az ő sikerélménye , hanem a tied!!!
2009. aug. 6. 21:44
 3/12 A kérdező kommentje:
nem ne mtudom vagyis nem igazán masztizok,de nem rég kaptam a páromtól 1 vibrit is hátha segít
 4/12 anonim ***** válasza:

Magadnak se sikerül?

Kérd meg a pasidat, hogy nyaljon ki, és közben ujjazzon, nekem az be szokott jönni.

(bocs, nem tudtam szebben kifejezni:D)

5/12 A kérdező kommentje:

igen tudom nekem is szokta és az nagyon jó de valahogy nem megy :S:S nagyon elszomorít

akkor ma este nem hagyom annyiba

2009. aug. 6. 21:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Az előjáték is sokat számíthat, és ha ideges vagy és csak azon izgulsz, hogy na most sikerül-e akkor nem lesz jobb. Azonban az is lehet, hogy a barátoddal van a gond, ha semmi nem segít, akkor próbálj ki valamilyen segédeszközt.
2009. aug. 6. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Az orgazmus sok nőnél tanulás és gyakorlás kérdése, nem ösztönös! Ha azt sem tudod, hogy képes vagy e magadnak előidézni, hogy várhatod el mástól???
2009. aug. 6. 21:47
 8/12 A kérdező kommentje:
de tudom h mi esik jól és meg is tezs mindent a barátom,nem is izgulok,csak néha arra gondolok h sikerül-e az orgazmusig eljutnom
2009. aug. 6. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:

jaja, először magadnak próbáld, a vibrivel meg izgasd közben a csiklód.

ha így se megy, akkor meg keress fel egy szexuálpszichológust, mert valami belső gátlás miatt nem sikerül.

2009. aug. 6. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:
pasival nekem is nagyon ritkán sikerül, pedig kívánom, meg élvezem, meg minden, csak valahogy nem merek elmenni, olyan, mintha nem bíznék benne teljesen, hogy odaadjam magam a kezeibe abban a pillanatban. de magamnak sikerül bármikor... szóval először szerintem magadnak próbálkozz.
2009. aug. 6. 21:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!