Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azoknak a Lányoknak akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a Lányoknak akiknek fel félfél 4 vagy több ujj esetleg csukló a puncijukba azok rendesen érzik és élvezik egy átlag pénisszel a szexet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Én az olyan nőket nem minősítem...nincs rájuk megfelelő szó!! A rib*nc enyhe lenne rá.
2009. aug. 6. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Egy jól felizgult nőnek,aki egyáltalán nem ribanc simán fölmehet 4ujj is.Szerintem ettől még senki nem ribanc
2009. aug. 6. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Az első válaszolónak: már ne is haragudj, de hogy mondhatsz ilyet? Elárulom Neked, egyetlen pasim volt eddig, szóval nem vagyok ribi, és mégis: felfér akár az ökle is! És a kérdezőnek üzenem: Igen, ugyanúgy lehet érezni, sőt, néha nem árt egy kis durvulás is! Nem olyan vadállat módra, csak, hogy a kapcsolat szexuális része ne hűljön ki teljesen! 22L
2009. aug. 6. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, az első válaszoló szerint már azért is ribanc valaki mert úgy alkotta meg a természet, hogy a hüvelye rugalmas és izgatás hatására tágul a vaginája? Ez vicces. Légy tisztában a fogalmakkal.

A kérdezőnek pedig. Persze hogy élvezi.

2009. aug. 7. 09:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló no comment..

Amúgy nekem is felmegy, és ugyanúgy érzem és élvezem a rendes szexet is.

2009. aug. 7. 13:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!