Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak jön ki nagyobb mennyiségü nedv orgazmus után?

Nekem is van, még orgazmus előtt is néha. A párom teljesen beindul tőle. :)
28/N

Hát... ez kb olyan hogy a fiúknál is van akinek sokkal több ondó jön, van akinek meg kevés.
Ugyanúgy nagyon változó lányoknál a nedvesedés mértéke. Van aki pl nagyon száraz az egész aktus alatt, ezért síkosítót kell használnia. Van akinek meg eléggé nedves, vagy talán túlságosan is a kelleténél. Nem lehet mit tenni ellene, el kell fogadni.
Hogy pontosan mi az oka, hogy ez ilyen változó, azt nem tudom. Valószínűnek tartom azonban, hogy ez is genetikailag öröklődik.

Szerintem a fiúk ezt általába szeretik,mert büszkék lesznek tőle magukra.Legalábbis az én párom így van vele.
Én alapból eléggé "tocsogós" fajta vagyok és az esetek magas százalékában erőteljesen spriccelni is szoktam.Érdekes látvány,de imádja a barátom. :)
Ne aggódj,normális,de tény,h nem mindenkinek van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!