Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben azt vettem észre, hogy a hímvesszőm elkezd kókadni, majd ezt kisebb kézimunkával kiköszöböltem, de kisebb idő után ismét kókadásba kezdett. És ez így ment elég sokáig! Miért van ez?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok tegnap feküdtemle először a barátnőmmel! Mind kettőnknek ez volt az első!
Talán szorított az óvszer vagy a sok maszturbálás miatt van? Esetleg valami baj van velem? Mit kéne tennem?
Sokszor mondták, ha maszturbálok ne gyorsan és ne szorítsam mert, majd megjárom.
Vagy talán az izgalom miatt volt ez?? Mit tegyek, hogy a második szeretkezésnél ne történjen meg?
Segítsetek, ellégé kétségbe estem és ez nagyon nagy lelkitrauma most számomra! :S
2009. aug. 6. 20:07
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem csak izgultál. Anno velem is volt hasonló, de ahogy oldódsz elmúlik. 20/F
2/6 anonim 

válasza:

elég kellemetlen ügy lehetett, mind a két résztvevőnek.Kicsit lazíts, meditálj azon amit akarsz, ne arra koncentrálj, amit nem akarsz, mert akkor megint ebbe esel.
3/6 anonim 

válasza:

Élvezd! És ha a szexen jár az agyad, akkor nem fogsz kókadni :) egyszer így vertem ki zsinorba 3x, hogy nem kókadt el. Tehát, ha agyilag ott vagy, akkor menni fog. Sok előjáték is segít és ha persze szép a nő...
4/6 anonim válasza:
Nyugi nálam is volt ilyen, de azért mert szorított a gumi. A következőnél más gumi volt és már minden rendben ment ;)
5/6 anonim 

válasza:

Attólfügg mennyire kókad.Legalábbis én nemszeretek full kőkemény f@sszal szexelni,szerintem ha kicsit lejebb kókad úgy sokkal élvezetesebb,de lehet csak nálam van ez.Azért nem arra gondolok hogy teljesen lekókad.
6/6 anonim 

válasza:

Neki is első neked is...Rá is figyeltél gondolom,hogy jó legyen.Szerintem tuti hogy az izgalom miatt van.:)
De ne parázz rajta, mert akkor legközelebb is megtörténik,No para legtöbb fiúnál ez van :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!