Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Smárolás közben hogy éreztek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smárolás közben hogy éreztek? (bővebben az infóban)

Figyelt kérdés
Folytatásként a szexre gondoltok? Vagy csak az ez érzés fog el, hogy sose legyen vége, és agyí biztos, lányok és fiúk véleménye egyaránt érdekel
2009. aug. 6. 18:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
ha az ágyon fekszunk, akkor én a szexre gondolok :) 19, l
2009. aug. 6. 18:51
 2/18 A kérdező kommentje:
agyí biztos helyett, ÚGY A BIZTOS
2009. aug. 6. 18:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
tessék? lehet h vmit elirtál, de nemtok rajonni :)
2009. aug. 6. 18:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
hát föleg az első csók, az nagyon jó! másnap azt hiszed, h álmodtad az egészet, és ilyenkor legalábbis én nem gondolok a szexre!! (fiu vagyok)
2009. aug. 6. 18:58
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
nekem a legelső csók nem volt a legjobb.. vagyis a körülmények. egy buliban történt, egy fiuval, akit akkor ismertem meg. aztan jartunk 1,5 honapig. még szerencse, vagyis józan ész, h az első alkalom nem buliban volt :) na de nem is vok olyan.
2009. aug. 6. 18:59
 6/18 A kérdező kommentje:
oké, pontosítok :) Szűz lányok, az ágyban, félnek e attól, hogy tovább komolyodik a petting, mert nekik elég csak smárolni. amúgy 17/F
2009. aug. 6. 19:01
 7/18 anonim válasza:
59%
én arra hogy legyen már vége XD nem szeretek ..:S:D
2009. aug. 6. 19:16
 8/18 anonim ***** válasza:
56%

Én sem szeretek.............................gusztustalan!

Inkább egy kis anal! OX

2009. aug. 6. 19:23
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
én semmire sem szoktam közben gondolni, csak élvezem a pillanatot:)
2009. aug. 6. 19:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek csókolózni, közben általában a barátomra gondolok, vagy csak élvezem a pillanatot.

Régen gátlásos volt egy jó kis nyelves csóknál, hogy "úristen, az egész képem tiszta nyál", de már megszoktam, ha nyálas leszek, akkor megtörlöm, vagy úgy hagyom:D Néha meg, egy jó 5-10 perc után már eléggé a szexre gondolok, vagy legalábbis pettingre vagy orálra:D

2009. aug. 6. 19:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!