Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok és amikor szexelek a bnőmmel akkor az normális ha elég hangosan nyög meg hasonlók? Viszont én is igy vagyok akaratlanul is. Csak nem gáz ha kint hallják vagy áthallatszódik?

Szerintem nem gáz.
Régebben engem is zavart hogy hangos vagyok, és mindig el akartam kicsit fojtani, de az baromi nehéz volt és annyira arra koncentráltam hogy halk legyek, hogy nem tudtam elmenni. Éreztem, hogy majdnem...aztán semmi.
Szóval engem nem érdekel ki mit gondol, mert:
1: a mi szomszédaink is hangosak de nem csinálok ebből ügyet, hiszen hagy élvezzék, nem irigylem tőlük.
2: ha valamelyik szomszédot zavarja, az azért van, mert irigy és neki nincs kivel élvezni, vagy van kivel, de nem tudja kielégíteni, ami szomorú, de az ő problémája.
3: úgysem szólnak értük, mert az nekik is ciki lenne, hiszen akkor nyilvánvaló lenne, hogy érvényben van náluk a 2. pont:D
4: ha a szomszédban felnőtt emberek vannak, akkor valószínűleg tisztában vannak vele, hogy a szex egy emberi szükséglet, nem pedig valami szégyellnivaló dolog.
(Persze ne éjfélkor kezdjetek neki, mert akkor lehet hogy tényleg zavaró, próbáljátok 10 előtt, addig nincs csendháborítás:D)

Szerintem mindenki menjen a saját orra után:)
1.A családosok is szokták ugyanúgy csinálni
2.Ilyenért szerintem senki nem költözne el
3.Lehetetlen lenne számomra hogy ne szexeljek a bnőmmel
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!