Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 éves vagyok és amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok és amikor szexelek a bnőmmel akkor az normális ha elég hangosan nyög meg hasonlók? Viszont én is igy vagyok akaratlanul is. Csak nem gáz ha kint hallják vagy áthallatszódik?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
de gáz. halkabban. mindenki most azt fogja neked mondani hogy ugyan dehogy gáz, de kiváncsi lennék mit szólnának, ha egy ilyen pár lenne a szomszédjuk. vagy te mit szólnál. úgyhogy inkább csendesebben.
2009. aug. 6. 17:04
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Attól függ, hol. Ha anyukádék hallják meg az elég ciki szerintem :D De minket koliban vagy a süket nagyanyámnál nem érdekel a szomszédok véleménye :D Koliban még csak nem is különös az ilyesmi
2009. aug. 6. 17:04
 3/11 anonim válasza:
51%
engem a szomszédok nem igazán érdekelnek :) ha én úgy élvezem akkor hallgassák csak :D
2009. aug. 6. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
ha az arcotokba vágják majd a lépcsőházban, vagy lakógyűlésen mindenki előtt beégetnek, akkor érdekelni fog.
2009. aug. 6. 17:10
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
hagy irigykedjenek a szomszédok :)
2009. aug. 6. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem gáz.

Régebben engem is zavart hogy hangos vagyok, és mindig el akartam kicsit fojtani, de az baromi nehéz volt és annyira arra koncentráltam hogy halk legyek, hogy nem tudtam elmenni. Éreztem, hogy majdnem...aztán semmi.

Szóval engem nem érdekel ki mit gondol, mert:

1: a mi szomszédaink is hangosak de nem csinálok ebből ügyet, hiszen hagy élvezzék, nem irigylem tőlük.

2: ha valamelyik szomszédot zavarja, az azért van, mert irigy és neki nincs kivel élvezni, vagy van kivel, de nem tudja kielégíteni, ami szomorú, de az ő problémája.

3: úgysem szólnak értük, mert az nekik is ciki lenne, hiszen akkor nyilvánvaló lenne, hogy érvényben van náluk a 2. pont:D

4: ha a szomszédban felnőtt emberek vannak, akkor valószínűleg tisztában vannak vele, hogy a szex egy emberi szükséglet, nem pedig valami szégyellnivaló dolog.

(Persze ne éjfélkor kezdjetek neki, mert akkor lehet hogy tényleg zavaró, próbáljátok 10 előtt, addig nincs csendháborítás:D)

2009. aug. 6. 17:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó... És ha a szomszédban gyerekek is vannak? Elég kellemetlen lehet egy családi vacsora vagy tv-nézés alatt ezt hallgatni a gyerekekkel.
2009. aug. 6. 17:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Na igen, az kellemetlen tud lenni, de akkor mi a megoldás? Olyan helyre költözni, ahol nincsenek gyerekek, vagy nem élni nemi életet?
2009. aug. 6. 17:42
 9/11 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenki menjen a saját orra után:)

1.A családosok is szokták ugyanúgy csinálni

2.Ilyenért szerintem senki nem költözne el

3.Lehetetlen lenne számomra hogy ne szexeljek a bnőmmel

2009. aug. 6. 17:50
 10/11 A kérdező kommentje:
De ti hogy látjátok ezt/hogy vagytok ezekkel?
2009. aug. 6. 23:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!