Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lidokain segít a mélytoroknál?
Figyelt kérdés
Mindig hányingerem van, amikor megpróbálom a barátom farkát tövig benyomni a számba és az egyik barátnőm azt mondta, hogy ha lidokainnal befújom a torkom, akkor nem fogom érezni és nem lesz öklendezési ingerem se, aztán meg majd hozzászokok idővel is anélkül is menni fog a mélytorok. Szerintetek ez tényleg beválik?2009. aug. 6. 16:29
1/15 anonim 

válasza:

Hát h.ülyék vagytok!!!!! Zárt osztályra veletek!! Örülj, hogy nem volt még lidokain a torkodban!! Nekem légcsőtükrözés miatt adtak, tudod te, hogy milyen az??? Normálisak vagytok?? Ezt egy farok miatt? Térj már észhez és nőj már fel!
2/15 anonim 

válasza:

valóban segít, nem tudom az első miért van így kiborulva.
3/15 anonim 

válasza:

Tiszta lidokainnal ne..attól meg is pusztulhatsz
4/15 anonim 

válasza:

Meg amúgy is, honnan szednél te lidokaint? Lopnál valamelyik kórházból vagy patikából vagy orvos ismerősödtől? Az első vagyok
5/15 A kérdező kommentje:
Simán tudok szerezni. Egyik ismerősöm piercingekkel foglalkozik és neki van
2009. aug. 6. 16:46
6/15 anonim 

válasza:

Jó. Akkor most megpróbálom higgadtan elmondani. Szájban, torokban alkalmazva orvosi feladat, mert ezerféle mellékhatása is előfordulhat, ha esetleg allergiás vagy rá. Egyébként pedig a helyes használata is az orvos dolga, ember magának még nem fújta be a torkát. Ez már nem is szex, hanem perverzió.
7/15 anonim 

válasza:

Ha szűz lennél mondanám hogy öntsd bele a pinádba is...beteg vagy ..remélem megpusztulsz a lidokaintól :D
8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó marha vicces vagy. Örülj neki hogy neked magától csúszik, nekem nincs olyan tág torkom még
2009. aug. 6. 17:02
9/15 anonim 

válasza:

Lidocain 5%-os gél(recept nélkül kapható). szóval lehet szerezni. amúgy pedig:
itt is írják, utolsó bekezdésben!
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi, ez nagyon hasznos volt:D
2009. aug. 6. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!